Title of a News Article

MSK Urfa 3. Lig yolunda

.

MSK Urfa 3. Lig yolunda
banner206

MSK Urfa Bayan Voleybol Takımı, 4 takımın mücadele edeceği 11. Grubu şampiyonlukla kapatırsa 3. Lig bileti alacak.

2015-2016 Voleybol Sezonu deplasmanlı bölgesel final grupları belli oldu. Bir süre önce kurulan ve Urfa’da oynanan müsabakaları birincilikle tamamlayan Memleket Spor Kulübü Voleybol Takımı (MSK) da, bölgesel final gruplarına katılacak. 44 Takımın 11 Grupta mücadele edeceği final gruplarında, MSK Urfa Voleybol Takımı 11. Grupta mücadele edecek. MSK Urfa’nın da mücadele edeceği 11. Grup müsabakaları 4, 5 ve 6 Mart’ta Kahramanmaraş’ta oynanacak. MSK Urfa, 11. Grupta Adıyaman, Gaziantep ve Hatay’ın il birincileri ile karşı karşıya gelecek.

 

Grubu şampiyon tamamlayan 3. Lig’e çıkıyor

Bölgesel final grupları, tek devreli puan sistemine göre oynanacak. Gruplarını şampiyonlukla tamamlayan voleybol takımları 3. Lig’e çıkmaya hak kazanacak.

 

Gökmen: Urfa’da salon sporlarını geliştireceğiz

MSK Urfa Kulübü Başkanı Ahmet Gökhan Gökmen, yaptığı açıklamada, hedeflerinin Şanlıurfa’da salon sporlarının geliştirmek olduğunu söyledi. Salon sporlarını geliştirmek amacıyla önce bayan basketbol takımı daha sonra da voleybol takımı kurduklarını vurgulayan Gökmen, Şanlıurfa’da salon sporlarının geliştirilmesi için ellerinden gelen çabayı gösterdiklerini ve herkesten bu konuda destek beklediklerini kaydetti.

Bu arada 2. Lig’de mücadele eden MSK Urfa Bayan Basketbol Takımı, Pazar günü deplasmanda Bodrum takımı ile karşı karşıya gelecek.

 

Güncelleme Tarihi: 29 Ocak 2016, 12:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195