Title of a News Article

MSK Urfa'dan kurtuluş hediyesi...

.

MSK Urfa'dan kurtuluş hediyesi...
banner206
MSK Urfa (Memleketspor) Bayan Basketbol Takımı, deplasmanda karşılaştığı Antalya'nın Yıldızları takımını 76-57 devirdi.

UĞUR BUDAK
Türkiye Kadın Basketbol Ligi 2015-2016 Play-Off F Grubunda mücadele eden MSK Urfa Bayan Basketbol Takımı, Antalya'nın Yıldızları ile karşı karşıya geldi. Play-Off'ta ilk 2'ye girerek 8'li finallere kalıp 1. Lig'e yükselmeyi hedefleyen MSK Urfa, Antalya Atatürk Spor Salonu'nda karşılaştığı Antalya'nın Yıldızları takımını 76-57 yenmeyi başardı. Maçın özellikle ilk periyodu çok çekişmeli geçti. Maça galibiyet parolasıyla çıkan MSK Urfa, ilk periyodu 17-16 ve  2. periyodu da 33-28 önde kapattı. İkinci yarıya etkili başlayan Sarı-Yeşilliler, 3. periyotta farkı açtı. 3. Periyodu 55-40 önde kapatan MSK Urfa, salondan 76-57 galip ayrıldı. 
MSK Urfa bu galibiyetle puanını 9'a yükselterek maç fazlasıyla 3. sıraya yükseldi. MSK Urfa'nın grubunda 10 Puanla İzmit Belediye takımı lider durumda bulunuyor.

Gökmen: Hedefimiz 1. Lig
MSK Urfa Kulüp Başkanı Gökhan Gökmen, Antalya deplasmanından galibiyetle ayrıldıkları için mutlu olduklarını belirterek, Şanlıurfa'nın Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 96. yıldönümüne denk gelen bu galibiyetin daha anlamlı olduğunu söyledi. Gökmen, bundan sonra maçlardan iyi sonuçlarla ayrılıp 8'li finallere kalmak istediklerini belirterek, "İnşallah 8'li finallere kalıp orada da başarılı olup 1. Lig'e yükselmeyi başarırız, hedefimiz 1. Lig, Urfa'yı iyi yerlerde temsil etmek istiyoruz. Bu yolda tüm herkesin desteğini yanımızda görmek istiyoruz" dedi.



Güncelleme Tarihi: 09 Nisan 2016, 17:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195