Title of a News Article

MSK Urfa, Ekinci’yi ziyaret etti

.

MSK Urfa, Ekinci’yi ziyaret etti
banner206

MSK Urfa Memleket Spor Kulübü, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’yi ziyaret etti.

2015-2016 sezonunda Türkiye Kadınlar Basketbol 2. Ligi'nde mücadele edecek olan MSK Urfa Memleket Spor Kulübü’nün Başkanı Ahmet Gökhan Gökmen, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’yi makamında ziyaret ederek, kulüp hakkında bilgiler verdi. Kulüp Yönetim Kurulu Üyelerinden Mehmet Büyükfırat, Vedat Yurum, Cengiz Bakır, Emin Boz, Cihan Gökmen ve Basketbol Takımı Yardımcı Antrenörü Mehmet Leblebicioğlu ile Basketbol Takımı oyuncularının da katıldığı ziyarette, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’den destek sözü alındı.

 

Gökmen: Urfa’da salon sporlarını geliştirmek istiyoruz

MSK Urfa Memleket Spor Kulübü’nün Başkanı Ahmet Gökhan Gökmen, ziyarette yaptığı açıklamada,

MSK Urfa olarak, Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’yi ziyaret ettiklerini belirterek, “Sporun sevdalısı, Urfa sevdalısı olduğu için ilk ziyaretimizi Eyyübiye Belediye Başkanı Sayın Mehmet Ekinci’ye gerçekleştirdik. Eyyübiye Belediyesinin kurulduğu günden beri spora olan katkıları kamuoyu tarafından bilinmektedir. Bu bağlamda öncelikle kendilerinden manevi olarak yanımızda olmalarını istedik. Salon sporlarının Urfa’da geliştirilmesi noktasında biz Memleket çocukları olarak elimizden geleni yapma gayreti içerisindeyiz. Bir basketbol takımı kurarak başladık, önümüzdeki yıllarda da voleybol ve hentbol takımlarını da kurarak devam edeceğiz. Urfa’da sporun sadece futbol olmadığını tüm kamuoyuna göstermek istiyoruz. Bizleri kabul etmesinden dolayı şahsım, kulübüm ve oyuncularım adına teşekkür ediyorum” dedi.

 

Ekinci: Spor çalışmalarını önemsiyoruz

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci ise, MSK Urfa Basketbol Takımı tebrik ederek, “Spor bizim için çok önemlidir. Bu spor dalları içerisinde salon sporları da desteklenmesi gereken bir alandır. Bizde ilk günden buyana salon sporları konusunda her türlü maddi ve manevi olarak desteği vereceğimizi ifade etmiştik. Bugünde yeni kurulan kulübümüz bizi ziyarete geldiler. Öncelikle bu çabalarından dolayı kendilerini tebrik ediyoruz. Bizim yerel yöneticiler olarak eksik kaldığımız konular bu tarz faaliyetlerle doldurulmuş oluyor. Bizim de işimizi kolaylaştırıyorlar. Genç bir ilçe ve genç nüfusa sahip bir il ve böyle bir ilde bu çalışmaları önemsediğimizi ve her şekilde de desteklediğimizi ifade etmek istiyorum. Ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz, bundan sonra da kendilerine başarılar dileriz” şeklinde konuştu.

Ziyaretin ardından Başkan Ekinci tarafından MSK Urfa Memleket Spor Kulübü Başkanı Ahmet Gökhan Gökmen, yönetim kurulu üyelerine ve Basketbol Oyuncularına Eyyübiye Belediyesinin tanıtım seti hediye edildi.

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 28 Ekim 2015, 11:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195