Title of a News Article

Müdür Yıldız yine yaptı yapacağını!

Müdür Yıldız yine yaptı yapacağını!
banner206

GAP Arena Stadyumu zeminin bozulmasının baş sorumlusu olarak gösterilen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız, deyim yerindeyse Şanlıurfaspor’a 2. golünü attı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünde olanlar artık akıl karı değil. GAP Arena Stadyumu’nun sahasına düzenli bakamayarak çimin yanmasına neden olan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünden, akıllara zarar bir çalışma daha geldi. Lige şampiyonluk parolasıyla başlayan Sarı-Yeşilli ekibe henüz lig başlamadan stat sorunuyla ilk golü atan Ertuğrul Yıldız yönetimindeki Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, bu kez de GAP Arena Stadyumu’nun çevresinde bulunan duvarları beyaz, kırmızı ve mavi renklerle boyadı. Sarı-Yeşil Urfaspor renklerinin kullanılmasının beklendiği stat duvarlarında,  beyaz, kırmızı ve mavi renklerinin yer almasına kimse bir anlam veremedi. Taraftarlar, yaşanan olaya büyük tepki göstermeye  başladı.

 

Taraftarlar tepkili

Stat duvarlarının beyaz, kırmızı ve mavi renklere boyanmasını içlerine sindiremeyen Şanlıurfaspor taraftarları, Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Ertuğrul Yıldız’a tepki gösterdiler. Müdür Yıldız’ın sorumluluğunda bulunan bir sahaya bile bakamadığını ve bundan dolayı Urfaspor’un zarar gördüğünü dile getiren taraftarlar, “Saha olayı yetmezmiş gibi birde stat duvarlarını beyaz, kırmızı ve mavi renkleriyle süslüyorlar. Biz burada sarı-yeşil renkleri görmek istiyoruz. Biran önce bu yanlıştan dönülsün ve duvarlar sarı-yeşile boyansın” dediler.

 


 

Güncelleme Tarihi: 19 Eylül 2014, 16:34
YORUM EKLE
YORUMLAR
MUSTAFA DEMREN
MUSTAFA DEMREN - 9 yıl Önce

SARI YEŞİL İSTİYORUZ

SIRADAKİ HABER

banner195