Title of a News Article

Ne olacak bu halimiz?

.

Ne olacak bu halimiz?
banner206

Şanlıurfaspor,  deplasmanda karşılaştığı Samsunspor'a 2-0 yenildi. Rakibi karşısında kötü futbol sergileyen Sarı-Yeşilliler, deyim yerindeyse taraftarına saç baş yoldurttu.

Şanlıurfaspor, PTT 1. Lig'in 4'üncü haftasında Samsunspor'a konuk oldu. Ligde oynadığı 3 maçın 2'sinden berabere ve 1'inden de mağlubiyetle ayrılan Sarı-Yeşilliler, Samsunspor deplasmanında da umduğunu bulamadı.

Samsun 19 Mayıs Stadı'nda oynanan ve Sarper Barış Saka'nın yönettiği karşılaşmaya hızlı başlayan taraf Karadeniz ekibi oldu. Maçın başından itibaren konuk ettiği rakibi karşısında iyi bir futbol ortaya koyan Samsunspor, 45+2'nci dakikada Ofoedu ile 1-0 öne geçerek, ilk yarıyı önde kapattı.

İkinci yarıda da sahada Samsunspor fırtınası yaşandı. Taraftarının desteğini arkasına alarak etkili bir futbol ortaya koyan Karadeniz ekibi, 55'inci dakikada Mehmet'in golüyle farkı 2'ye taşıdı.

Şanlıurfaspor, her ne kadar maçın sonlarına doğru rakip kaleye etkili yüklense de umut ettiği golü bulamadı ve karşılaşma 2-0 sona erdi.

Bu arada Samsunspor ve Şanlıurfaspor oyuncuları maç öncesi sahayı Türk bayraklı tişörtleriyle ısınmaya çıktı. Her iki takım oyuncuları ve hakemler maça 'Teröre Karşı Birlikteyiz' pankartı ile çıktılar.

 

Güncelleme Tarihi: 13 Eylül 2015, 22:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195