Title of a News Article

O da ayrıldı!

.

O da ayrıldı!
banner206

 PTT 1'inci Ligi takımı Balıkesirspor'un yönetimi Karikari, Eren ve Abdülhamit'in ardından Abdurrahman Dereli ve Yiğitcan Erdoğan'la da yollarını ayırdı.

PTT 1. Lig ekiplerinden Balıkesirspor'da, oyunculardan Abdurrahman Dereli, Abdülhamit Yıldız, Eren Özen ve Yiğitcan Erdoğan'ın sözleşmeleri feshedilirken, Ali Öztürk'e de kendisine kulüp bulması için izin verildi. 

Kırmızı-beyazlı kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, teknik heyetin verdiği rapor ve kulübün menfaatleri doğrultusunda Abdurrahman Dereli, Abdülhamit Yıldız, Eren Özen ve Yiğitcan Erdoğan ile yolların ayrıldığı bildirildi.

Açıklamada, oyunculardan Ali Öztürk'ün ligin ikinci yarısında daha fazla forma şansı bulabileceği bir kulüpte futbol hayatına devam etmek istediğini ve bu konuda yönetim kurulundan yardım talep ettiği de belirtilirken, "Bu durum yönetim kurulumuzca uygun görülerek kendisine transfer görüşmelerini yapması için izin verilmiş ve Ali Öztürk, Antalya'da yapılacak olan kamp kadrosundan çıkarılmıştır" ifadelerine yer verildi.

Güncelleme Tarihi: 02 Ocak 2016, 19:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195