Title of a News Article

Oğuz şoku!

.

Oğuz şoku!
banner206
 Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Akhisar Belediyespor'da Erzurum kampı öncesi bi dönem Urfaspor kalesini de koruyan Oğuz Dağlaroğlu şoku yaşandı.

Yeşil-siyahlı ekip, kendi tesislerinde yaklaşık 1 hafta süren antrenmanların ardından dün ilk etap kamp çalışmaları için Erzurum'a giderken, 2011-2012 sezonundan bu yana Akhisar Belediyespor'un kalesini koruyan Oğuz Dağlaroğlu kafilede yer almadı. Teknik direktör Cihat Arslan'ın raporu doğrultusunda kadrodan çıkarılan tercübeli file bekçisinin, Adana Demirspor ile görüştüğü öğrenildi.

Kamp kadrosunda ismini göremeyince büyük şaşkınlık yaşayan Dağlaroğlu, "Burada beşinci sezonumu geçirmeye hazırlanıyordum. Ne olduğunu anlamadım. Gerçekten üzgünüm. Burada çok yakın dostlarım oldu. Onlarla vedalaşma fırsatı bile bulamadım. Herkes hakkını helal etsin. Akhisar'a yeni sezonda başarılar diliyorum" dedi.

Adana Demirspor'dan teklif aldığını doğrulayan 36 yaşındaki file bekçisi, en az 2 yıl daha futbol oynamak istediğini söyledi.

 

118 MAÇTA OYNADI

Geçen hafta Kasımpaşa ile anlaştığı yolundaki haberleri yalanlayıp Akhisar Belediyespor'da oynamaya devam edeceğini açıklayan Oğuz Dağlaroğlu, 2011-2012 sezonunda Tavşanlı Linyitspor'dan transfer edildi. Geride kalan 4 sezonda 118 resmi maçta yeşil-siyahlı ekibin kalesini koruyan deneyimli file bekçisi, başarılı performansıyla takımının Süper Lig'de tutunmasında önemli rol oynadı. Futbola Fenerbahçe altyapısında başlayan Oğuz Dağlaroğlu, Manisa temsilcisinden önce İstanbulspor, Diyarbakırspor, Sivasspor, Gaziantepspor, Şanlıurfaspor ve Kartalspor'un formasını giydi.

Güncelleme Tarihi: 08 Temmuz 2015, 11:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195