Title of a News Article

Önce Urfaspor şimdi de…

.

 Önce Urfaspor şimdi de…
banner206

Hazırlık maçında Şanlıurfaspor’u 1-0’lık skorla geçen Fenerbahçe, İran’ın Zob Ahan takımını 1-0 yendi.

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe, yaptığı üçüncü hazırlık maçından farklı galip ayrıldı.

Transfer sezonunun en hareketli takımı Fenerbahçe, takıma yeni katılan Nani ve Josef de Souza’nın sarı-lacivertli formayı ilk kez giydiği hazırlık maçında İran’ın Zob Ahan takımına gol yağdırdı. Karşılaşmayı 7-0 kazanan Fenerbahçe’de yeni transferler Fernandao, Nani ve Josef de Souza attıkları gollerle göz doldurdu.

Karşılaşmaya iyi başlayan Fenerbahçe, henüz 5. dakikada Fernandao ile öne geçti. Ardından Miroslav Stoch ve Mehmet Topal ile iki gol daha bulan sarı-lacivertliler, ilk yarıyı 3-0 galip tamamladı.

İkinci yarıda da rakibi karşısında üstünlüğünü devam ettiren Fenerbahçe’nın Portekizli yıldızı Nani, serbest vuruştan attığı harika golle farkı dörde çıkardı. Kalan dakikalarda Josef de Souza, Mehmet Topuz ve Moussa Sow ile gollere devam sarı-lacivertli takım, sahadan 7-0 gibi farklı bir skorla galip ayrılmayı başardı.

Tüm gözlerin üzerinde olduğu Portekizli yıldız Nani, ilk kez giydiği sarı-lacivertli forma altında harika bir gol atarken, bir de asist yaparak Fenerbahçe taraftarını keyiflendirdi.

Böylece daha önce Romanya’nın Voluntari ve PTT 1. ekiplerinden Şanlıurfaspor’u yenmeyi başaran Fenerbahçe, üçüncü hazırlık maçından da galip ayrılmış oldu.

Stat: Düzce 18 Temmuz

Hakemler: Serkan Tokat, Soner Maraş, Çağlar Mehmet Uludağ

Fenerbahçe: Fabiano (Dk. 46 Volkan Demirel) , Gökhan Gönül (Dk. 46 Şener Özbayraklı), Ba (Dk. 46 Alves), Hasan Ali Kaldırım (Dk. 46 Caner Erkin), Kjaer (Dk. 46 Kadlec), Mehmet Topal (Dk. 46 Josef de Souza), Meireles (Dk. 46 Mehmet Topuz), Krasic (Dk. 46 Nani), Diego (Dk. 46 Holmen), Stoch (Dk. 46 Alper Potuk), Fernandao (Dk. 46 Mousa Sow)

Zob Ahan: Mazaheri, Mohammadi, Mohammed Nejad Mehdi (Dk. 57 Haghverdi), Saeb Mehdi, Ghanbari, Hadadifar, Sadeghi, Esmaeilifav, Pahlavan (Dk. 64 Reza Abasi), Rezaei, Tabrizi (Dk. 57 Esmaeil)

Goller: Dk. 5 Fernandao, Dk. 20 Stoch, Dk. 33 Mehmet Topal, Dk. 63 Nani, Dk. 75 Josef de Souza, Dk. 77 Mehmet Topuz, Dk. 79 Sow (Fenerbahçe)
(amk)

Güncelleme Tarihi: 12 Temmuz 2015, 13:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195