Title of a News Article

Orduspor’da şaka gibi olay!

 Orduspor’da şaka gibi olay!
banner206

Liseye giden genç futbolcularla sahaya çıkan son olarak Şanlıurfaspor’a 5-0 yenilen Karadeniz ekibi, bu kez de YGS sıkıntısı çekiyor. Üniversiteye giriş için ilk sınav olan YGS’ye Orduspor’dan 12 futbolcu girecek.

TFF’nin açıkladığı programda ise Orduspor’un Osmanlıspor ile Pazar günü yapacağı karşılaşma saat 15:00’da başlayacak. 10:00’da başlayacak olan YGS’nin bitiş saati ise 12:30...

Kural gereği takımlar, maçın oynanacağı stada başlama vuruşundan 1,5 saat önce gelmek zorunda.

Orduspor ise Pazar günü oynayacağı maçı kara kara düşünüyor. Çünkü YGS’ye girecek olan futbolcuların sınavdan çıkıp, koşa koşa 19 Eylül Stadı’na gitmesi gerekiyor!

Öte yandan Kaptan Kaan Akgün ise bu maçta forma giyemeyecek. Çünkü 6 Mart 1995 doğumlu futbolcu sınava doğum yeri olan Trabzon’da girecek. Bir diğer futbolcu Taha Kenanoğlu da sınava 19 Eylül Stadı’ndan 60 kilometre uzaklıktaki Ünye’de gireceği için o da karşılaşmada yer alamayacak.

 

Teknik Direktör Özcan’dan açıklama

Orduspor Teknik Direktörü Hüseyin Özcan da bugünkü antrenmanın ardından pazar günü üniversite sınavının olduğunu ve 12 oyuncularının sınava girmek zorunda kaldığını, bu nedenle maçın gününü ya da saatini değiştirmek için TFF’ye başvuruda bulunduklarını sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 10 Mart 2015, 16:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195