Title of a News Article

Orduspor’da varsa yoksa galibiyet!

 Orduspor’da varsa yoksa galibiyet!
banner206

Orduspor Teknik Direktörü Hüsnü Özkara, Süper Lig’e direk çıkabilmek için Şanlıurfaspor’u yenip, Balıkesirspor’un yenilmesini bekleyeceklerini belirterek, son saniyeye kadar savaşacaklarını dile getirdi.

Orduspor’un resmi internet sayfasında yer alan habere göre: Orduspor, PTT 1. Lig 38. hafta maçında 04 Mayıs Pazar günü deplasmanda oynayacağı Şanlıurfaspor maçı hazırlıklarına yaptığı antrenman ile başladı.Teknik Ekip Hüsnü Özkara, Atilla Uzuncan, Sebahattin Akbayrak, Burak Akalp ve Kaleci Antrenörü Mustafa Döngez yönetiminde yapılan antrenman ısınma koşusu ve açma-germe egzersizleri ile başladı. Antrenmanın ana bölümünde 3'erli grup halinde 5'e 2 pas çalışması ve yarı sahada 3'erli grup halinde değişmeli çift kale maç gerçekleştirildi.

Orduspor Teknik Direktörü Hüsnü Özkara, Süper Lig’e direk çıkmak için mücadelelerine devam edeceklerini aktararak, direk çıkmasalar bile Play-Off’tan Orduspor’un Süper Lig’e çıkacağını ifade etti.

 

“Kazanmaktan başka çaremiz yok”

Şanlıurfaspor’u yenmekten başka çarelerinin olmadığını söyleyen Hüsnü Özkara, “Pazar günü Şanlıurfaspor ile karşılaşacağız. Biz işimizi yapmak istiyoruz. Sahaya çıkıp Şanlıurfa’yı yenmekten başka çaremiz yok. Urfa’nın zaten amacı yok. Bizim galibiyete daha çok ihtiyacımız var. Daha istekli oynayan taraf olup 3 puanı hanemize yazdıracağız. Hedefimiz mutlak galibiyet. Ankaraspor galibiyeti ile takımın güveni kendine geldi. Kazanıp bekleyeceğiz” dedi.

 

“Direk çıkma şansımız sürüyor”

Metamatiksel olarak Süper Lig’e direk çıkma şanslarının hala sürdüğünü belirten Özkara, “Şanlıurfa’yı yenip, rakibimiz Balıkesirspor’un yenilmesini bekleyeceğiz. Sonuçta matematiksel olarak Süper Lig’e direk çıkma şansımız hala sürüyor. Bunun içinde son saniyeye kadar savaşacağız. Futbolda her şey oluyor. Oynanmadan hiçbir maç kazanılmıyor. Biz kazanmak istiyoruz. Eğer rakibimiz puan kaybederse direk Süper Lig’e çıkarız. Olmazsa Play-Off’a hazırlanırız. En kötü ihtimalle Orduspor, Play-Off’tan Süper Lig’e çıkacaktır” diye konuştu.

 

“Ziya’yı riske etmeyebiliriz”

Ziya’nın durumu ile ilgili de açıklamalarda bulunan tecrübeli çalıştırıcı, “Ziya’nın durumu şu an net olarak belli değil. Şanlıurfa’ya karşı sahada olabilir ama yine de riske etmek istemiyoruz. Çünkü Süper Lig’e direk çıkamazsak, Play-Off’larda var. O yüzden Ziya’yı saklayabiliriz. Ziya, bizim için çok önemli bir oyuncu. Hepsi önemli. Ziya’nın durumunu en iyi doktorlar ve kendisi biliyor. Maç gününe kadar Ziya’nın durumu netlik kazanır” ifadelerini kullandı.

 

B planı var

Play-Off’ların 9 Mayıs’ta başlayacağını vurgulayan Özkara, Süper Lig’e normal sezon sonunda çıkamamaları halinde Play-Off için B planlarının da olduğunu dile getirdi.

 

“En büyük güvencemiz taraftarlarımız”

Orduspor taraftarının desteği ile şampiyon olacaklarını söyleyen Hüsnü Özkara şunları kaydetti; “Bizde bu yörenin insanıyız. Karadeniz insanının hayatı futboldur. Futbolla yatar futbolla kalkar. Ankaraspor maçında e-bilet uygulamasına rağmen stadyumun büyük bir bölümü doluydu. Hem coştular hem de futbolcularımızı coşturdular. En büyük güvencemiz taraftarlarımız. Onlar bizim yanımızda olduğu sürece biz daha güçlüyüz. Taraftarlarımızın desteği ile inşallah şampiyon olacağız.”

Güncelleme Tarihi: 01 Mayıs 2014, 10:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195