Title of a News Article

Osmanlıspor mesaisi başladı

 Osmanlıspor mesaisi başladı
banner206

Şanlıurfaspor, ligin 22. Haftasında sahasında ağırlayacağı Osmanlıspor maçının hazırlıklarına start verdi.

PTT 1. Lig’de haftayı galibiyetle kapatarak 32 puanla 7. Sırada yer alan Şanlıurfaspor, ligin 22. Haftasında 1 Mart Pazar günü saat 18.30’da GAP Arena Stadyumu’nda Osmanlıspor’u konuk edecek. Sarı-Yeşilliler, son haftalarda kötü sonuçlar alan Osmanlı’yı devirerek çıkışını sürdürmeyi amaçlıyor.

Şanlıurfaspor, bir günlük iznin ardından zorlu sınava dün başladı. Teknik Direktör Osman Özköylü nezaretinde Osmanlı maçının hazırlıklarına başlayan Sarı-yeşilliler, pas çalışması ve dayanıklılık çalışması yaptı.

Özköylü, Karşıyaka maçını değerlendirerek, bu maçta gerçekten ihtiyaç duydukları galibiyeti aldıkları için mutlu olduklarını söyledi. Karşıyaka karşılaşmasında oyuncularının koyduğu onurlu ve karakterli mücadeleyi kutlayan Özköylü, “Takımla daha yeni birlikteyiz ve oyun mantalitemizi daha yeni aktarmaya çalışıyoruz. Bir anda her şey değişmiyor. Çok kolay değil, futbolcularımla daha fazla çalışma imkanım olmadı. Buna rağmen oyuncularımızın istediklerimizi yapma gayreti, sahadaki mücadeleleri bence takdire değer. Onlar da hak ettiğimiz galibiyeti son dakikalar da olsa bize armağan etti. Maçın genelinde üstün oynayan taraf bizdik. Pozisyonlar bulduk, goller kaçırdık ve rakibe neredeyse pozisyon dahi vermedik. Futbolcularımın sahadaki mücadelesi, maçı ne kadar kazanmak istediklerinin göstergesiydi. Tüm futbolcularımı tebrik ediyorum. Çok güzel günlerin bizim olacağına inanıyorum” dedi.

Osmanlıspor maçının hazırlıklarına start verdiklerini de vurgulayan Özköylü, “Bu maçı da kazanıp seri yakalamak istiyoruz ve bunun neticesinde de üt sıralara yükselmeyi arzuluyoruz” şeklinde konuştu.

Sarı-Yeşillilerde, Elazığ maçında kırmızı kart gören Gökhan Alsan Osmanlıspor maçında da forma giyemeyecek.

 

Güncelleme Tarihi: 25 Şubat 2015, 09:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195