Title of a News Article

Özköylü: Hayal kırıklığı yaşadım

Özköylü: Hayal kırıklığı yaşadım
banner206

 Şanlıurfaspor, PTT 1. Lig’in son haftasında evinde karşılaştığı Kayserispor’a 2-3 yenildi. Maçın ardından teknik adamlar karşılaşmayı değerlendirdi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, mağlubiyet nedeniyle üzüntülü olduğunu belirtti.

Oyuncuların tatile erken girdiğini belirten Özköylü, “Çok üzgünüm, hayal kırıklığı yaşıyorum. Önümüzde önemli bir hedef vardı. Her ne kadar rakibimizin aldığı sonuçlara bağlı olsa da bizim her şartta kazanmamız gerekiyordu. En azından kazanmak için gereken performansı ortaya koymamız gerekiyordu. O direnci ve mücadeleyi sergileyemedik. Beni en çok üzen nokta bu. Son iki haftaki performansımız, ciddi anlamda hayal kırıklığı” dedi.

Özköylü, takımdan ayrılıp ayrılmayacağı yönündeki kararının sorulması üzerine, “Kafamızı dinleyelim. Yönetimin de vereceği kararlar doğrultusunda düşüneceğiz. Belki yönetim kendi içerisinde bir takım revizyonlar düşünecektir. Belki onlar farklı şeyler düşünecektir. Ben de açıkçası biraz kafamı dinlemek istiyorum. En azından bir hafta 10 gün hiç futbolla ilgilenmek istemiyorum.

 

KAYSERİSPOR CEPHESİ

Kayserispor Teknik Direktörü Cüneyt Dumlupınar, maç öncesinde sahaya erken çıkan Şanlıurfasporlu futbolcuların koridor oluşturarak, aralarına aldıkları Kayserisporlu oyuncuları alkışladığını hatırlattı. Jest nedeniyle Şanlıurfasporlu oyunculara teşekkür eden Dumlupınar, "Yeşil sahalarda olması gereken şeyler bunlar. Maçın sonunda ise Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, soyunma odamıza kadar gelerek, şampiyonluğumuzu kutladı, alkışladı” dedi.

Kayserispor'un sezon boyuncu temiz kaldığını belirten Dumlupınar, “Şanlıurfaspor için zor bir maçtı. 4 takımdan 2’sinin Play-off’a yükseleceği, zorluk derecesi yüksek bir müsabaka oynadılar. Biz ise sezonun birinci maçından sonuncu maçına kadar, kupa, hazırlık maçları da dahil olmak üzere tüm sezon boyunca tertemiz kalmaya çalıştık. Elimizden geleni yaptık. Ne kazanmak için oyunu çirkinleştirdik, ne de kaybetmek için oyunu çirkinleştirdik. Hak edilmiş bir şampiyonluk yaşadık. Kayseri’ye hayırlı uğurlu olsun. Şanlıurfaspor’a da sonraki sezonda başarılar diliyorum” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 24 Mayıs 2015, 11:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195