Title of a News Article

Para-tekvandocuların Hedefi Şampiyonluk

Türkiye Para-Tekvando Milli Takımı, yarın Samsun’da yapılacak olan 6. Para-Tekvando Dünya Şampiyonası’na 21 sporcu ile katılıyor. Takım antrenörü Yılmaz Polat, hedeflerinin şampiyonluk olduğunu söyledi.Yarın Samsun’da yapılacak olan...

Para-tekvandocuların Hedefi Şampiyonluk
banner206
Türkiye Para-Tekvando Milli Takımı, yarın Samsun’da yapılacak olan 6. Para-Tekvando Dünya Şampiyonası’na 21 sporcu ile katılıyor. Takım antrenörü Yılmaz Polat, hedeflerinin şampiyonluk olduğunu söyledi.
Yarın Samsun’da yapılacak olan 6. Para-Tekvando Dünya Şampiyonası’na 36 ülkeden 125 sporcu ve 103 idaresi katılacak. Türkiye de bu şampiyonada 21 sporcu ile mücadele edecek. Hedeflerinin Dünya Şampiyonluğu olduğunu belirten Türkiye Para-Tekvando Milli Takım Antrenörü Yılmaz Polat, “Ev sahipliğini yaptığımız çok önemli bir organizasyonumuz var. Dünya Şampiyonası hem ülkemizde olması hem de olimpiyatlar için güzel puan kazandırmayı yansıtan bir organizasyondur. Takım olarak çok iyi hazırlandık. Elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Kendi evimizde, kendi seyircimiz önünde sporcularımız ile birlikte iyi bir başarı elde etmeyi düşünüyoruz. 19 tane sporcumuz kyrogi kategorisinde, 2 tane sporcumuz da poomsae kategorilerinde yarışacaklar. 7’si bayan olmak üzere toplam 21 sporcu ile bu şampiyonaya katıldık. Hedefimiz şampiyonluk. Şampiyonluktan başka kimse aşağısını düşünmez. Ne kadar fazla madalya toplarsak bizim için o kadar iyi olacak” dedi.

Güncelleme Tarihi: 16 Eylül 2015, 13:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195