Title of a News Article

PTT 1. Lig'de flaş gelişme

PTT 1. Lig'de flaş gelişme
banner206
 PTT 1. Lig takımlarından Adanaspor’da 9 yıldır kulüp başkanlığını yürüten Bayram Akgül görevini bırakacağını açıkladı.

Adanaspor’un Başkanı Bayram Akgül, kendisine, teknik direktör Levent Eriş’e ve takım oyuncularına taraftarlar tarafından edilen küfürler nedeniyle Adanaspor’u bıraktığını açıkladı.

Adanaspor’un kendi evinde Boluspor’a 2-0 yenilmesinin ardından tribünlerden Levent Eriş ve Bayram Akgül’ün görevlerinden istifa etmeleri yönünde hakaret içeren tezahüratlar yapıldı. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Levent Eriş, 3,5 senedir verdikleri mücadele sonucunda küfür eden herkesin elini vicdanına koyması gerektiğini söyledi.

Akgül, "Ben 9 sene önce Adanaspor’a gelirken, aileme küfür ettirmek için gelmedim. Devre arasına kadar takıma herhangi bir talip çıkarsa biz hazırız. Bundan sonra Adana’daki ağaları, beyleri göreceğiz" diye konuştu.

 

ERİŞ: "EMEKLERİN BİLİNMESİ GEREK"

Maçın henüz 50. dakikasında taraftarların yoğun hakaretine maruz kaldıklarını belirten Eriş, "İnsanlar buraya Adanaspor’a destek olmaya mı geliyor, yoksa kötü oynayan oyunculara, bana küfretmeye mi geliyor anlamış değilim. İnsanların biraz daha elini vicdanına koyması gerekir. Küfür ederken de karşısındaki insanın ne emek verdiğini bilmesi gerekir" diye konuştu.

 

"AİLEME KÜFRETTİRMEK İÇİN GELMEDİM"

9 senedir Adanaspor’da yöneticilik yaptığını dile getiren Bayram Akgül ise bugün itibariyle Adanaspor’u bıraktığını açıkladı. Devre arasına kadar takımın başında kalacağını ancak hiçbir maça gelmeyeceğini belirten Akgül, giderken yönetim kurulunu ve Levent Eriş’i de götüreceğini anlattı. "Devre arasına kadar herhangi bir talip çıkarsa biz hazırız" diyen Akgül, "Ben 9 sene önce Adanaspor’a gelirken, aileme küfrettirmek için gelmedim" ifadelerini kullandı.

 

"BUNDAN SONRA AĞALARI, BEYLERİ GÖRECEĞİZ"

Adanaspor’un küme düşmesi için şantiyelerde toplantı yapanlara destek verilip, kendilerine küfür edildiğini öne süren Bayram Akgül, takımı bırakmasında bunun etken olduğunu ifade etti. Asla maç satmadıklarına vurgu yapan Akgül, şöyle devam etti:

"Bu memlekette bir sürü insana sahip çıkılırken, yanlış yapmamış insanlara kendi taraftarı tarafından ’Maç satıyor’ denilmesine yorum yapmayacağım. Adanaspor defteri şahsım, ailem, yönetici arkadaşlar adına kapanmıştır. Bundan sonra Adana’daki ağaları, beyleri göreceğiz."

 

Güncelleme Tarihi: 06 Aralık 2014, 18:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195