Title of a News Article

PTT 1. Lig'e geldi

PTT 1. Lig'e geldi
banner206

 Eskişehirspor'dan ayrılan Erman Kılıç, PTT 1. Lig ekiplerinden Antalyaspor ile 2.5 yıllık sözleşme imzaladı.

PTT 1. Lig'de şampiyonluk hedefiyle mücadele eden Antalyaspor, Eskişehirspor'dan ayrılan Erman Kılıç ile anlaştı. Hasan Subaşı Tesisleri'nde gerçekleşen törende Erman, 2.5 yıllık sözleşmeye imza attı. Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, Teknik Direktör Hami Mandıralı'nın istekleri doğrultusunda nokta transferler yapmaya devam ettiklerini anlattı. Erman ile 2.5 yıllığına anlaştıklarını kaydeden Gencer, oyuncunun Antalyaspor'a en iyi hizmeti vereceğini inandığını dile getirdi. Gencer, şöyle konuştu:

"Erman Kılıç Antalyaspor'a PTT 1. Lig'de oynamak için değil, şampiyonluğu kazanıp, Süper Lig'de oynamak için geldi. Süper Lig'de teklifler olmasına rağmen Antalya'yı tercih etmesinin sebebi bu. Antalyaspor PTT 1. Lig'e yakışmıyor. Bize şampiyonluk için katkı sağlayacak en iyi transferi yapmak zorundayız. Biz inandık, şehrin de inanmasını istiyoruz. Şampiyon olmak istiyorsak hep beraber önümüzdeki 5 ayı geçirmek istiyoruz."

Bonservisi elinde olan 32 yaşındaki orta saha oyuncusu Erman Kılıç da Antalyaspor'a gelmekten gurur duyduğunu belirtti. Erman, hedefleri olan kulüpte çok çalışarak Süper Lig'de oynamayı istediğini söyledi. Erman'ın kırmızı beyazlı takımda 30 numaralı forma giyeceği öğrenildi.

Güncelleme Tarihi: 11 Ocak 2015, 21:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195