Title of a News Article

Puan kaybına tahammül yok

.

Puan kaybına tahammül yok
banner206

Şanlıurfaspor İcra Kurulu Başkanı Kemal Süt, Şanlıurfaspor’un bundan sonraki maçlarda fırtına gibi eseceğini belirterek, artık puan kaybına tahammülün kalmadığını söyledi.

PTT 1. 20 Puanla 16. Sırada yer alan Şanlıurfaspor, ligin 20. Haftasında deplasmanda oynayacağı Göztepe maçının hazırlıklarını Antalya’da sıkı bir şekilde sürdürüyor. Teknik Direktör Tugay Kerimoğlu yönetiminde Antalya kampında günde çift idman yapan Sarı-Yeşilliler, kampı 7 Şubat Pazar günü sonlandıracak. Hazırlıklar yoğun bir tempoda devam ederken, antrenmanlarda Tugay Kerimoğlu’nun hata yapan futbolcularını sık sık uyardığı öğrenildi. Kerimoğlu’nun futbolcularına, “Şuanda bulunduğumuz konum bize yakışmıyor, bizim yerimiz ilk 6’dır. Ben sizlere güveniyorum, iyi bir galibiyet serisi yakalayarak üst sıralara yükseleceğimizi düşünüyorum” dediği öğrenildi.

 

Süt: Göztepe maçı zorlu geçecek

Şanlıurfaspor İcra Kurulu Başkanı Kemal Süt, Antalya kampının Pazar günü sona ereceğini ve pazartesi günü de deplasmanda Göztepe ile zorlu bir maça çıkacaklarını söyledi. Göztepe maçının çok zorlu bir deplasman olduğunu vurgulayan Süt, “Takımımız, bu maçın hazırlıklarını sıkı bir şekilde sürdürüyor. Rakibimiz çok güçlü, şampiyonluk için mücadele veriyor. Her iki takım da sahaya 3 puanla çıkacak, inşallah sahada gülen taraf biz olacağız. Göztepe deplasmanından Urfa’ya 3 puanla dönüp taraftarlarımızı sevindirmek istiyoruz” dedi.

Süt, Şanlıurfaspor’un bundan sonraki maçlarda fırtına gibi eseceğini belirterek, artık puan kaybına tahammülün kalmadığını söyledi. 

Güncelleme Tarihi: 05 Şubat 2016, 10:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195