Title of a News Article

Resmen hayat memat mücadelesi!

 Resmen hayat memat mücadelesi!
banner206

PTT 1. Lig’de 29. haftayı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor mağlubiyetiyle kapatan Şanlıurfaspor, tüm umutları önünde oynayacağı son 8 maça bıraktı. Sarı-Yeşilliler, birbirinden zorlu 8 maçta alacağı puanlarla ligde kalma mücadelesi verecek.

PTT 1. Lig’de bu sezon hem ilk yarıda hem de ikinci yarıda bekleneni veremeyen Şanlıurfaspor, geçtiğimiz hafta aldığı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor mağlubiyeti ile taraftarına küme düşme korkusu yaşatmaya başladı. 34 puanla 9. sırada yer alan Şanlıurfaspor, bundan sonra oynayacağı maçlardan alacağı puanlarla alt sıralara düşmemeyi hedefliyor. Özellikle bu sezon ligden 4 takımın düşecek olması ve Sarı-Yeşilli ekibin bundan sonra zorlu sınavlara çıkacak olması, Şanlıurfaspor’u endişelendirmeye başladı.  

 

Bu hafta 1461 Trabzon’a konuk oluyor

Şanlıurfaspor, bu hafta deplasmanda 1461 Trabzonspor ile karşılaşacak. Sarı-Yeşilliler, daha sonraki hafta ise kendi evinde bu sezon etkili bir futbol ortaya koyan ve zirve için mücadele eden Balıkesirspor’u ağırlayacak. Sarı-Yeşilliler, bu iki maçtan iyi sonuçlarla ayrılarak küme düşme korkusunu üzerinden atıp, üst sıralara doğru çıkmayı hedefliyor.

 

İşte Şanlıurfaspor’un kalan maçları

30. Hafta 1461 Trabzon - Ş.Urfaspor

31. Hafta Ş.Urfaspor           -         Balıkesirspor

32. Hafta Samsunspor        -         Ş.Urfaspor

33. Hafta Ş.Urfaspor           -         Bucaspor

34. Hafta Ankaraspor A.Ş. -         Ş.Urfaspor

35. Hafta Şanlıurfaspor (BAY)

36. Hafta Ş.Urfaspor           -         Adanaspor A.Ş.

37. Hafta Mersin İdmanyurdu       -         Ş.Urfaspor

38. Hafta Ş.Urfaspor           -         Orduspor

Güncelleme Tarihi: 12 Mart 2014, 08:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142