Title of a News Article

Saatçi’den zafer sözü

 Saatçi’den zafer sözü
banner206

Şanlıurfaspor Genel Sekreteri Mahmut Saatçi, Cumartesi günü deplasmanda oynayacakları Samsunspor maçını da kazanacaklarını söyledi. Teknik heyet ve futbolculara sonuna kadar inandığını vurgulayan Saatçi, “Karadeniz’den de 3 puanla döneceğimizi arzuluyorum” dedi.

Şanlıurfaspor, PTT 1. Lig’in 9. haftasında deplasmanda oynayacağı Samsunspor hazırlıklarını tamamladı. Ligde oynadığı son 3 maçını da kazanarak iyi bir çıkış yakalayan Sarı-Yeşilliler, Samsun’a da galibiyet parolasıyla gidiyor. Sarı-Yeşilliler, bu zorlu karşılaşmada için bugün sabah Samsun’a hareket edecek.

Şanlıurfaspor Genel Sekreteri Mahmut Saatçi, yaptığı açıklamada, Şanlıurfaspor’un son haftalarda aldığı galibiyetlerden dolayı sevinçli olduklarını belirterek, “Bilindiği gibi sezona şampiyonluk parolasıyla başlamıştık ve bu yolda da emin adımlarla yürüyoruz. Cumartesi günü oynayacağımız Samsunspor maçı da bizim çok önemli. Bu karşılaşmayı da kayıpsız atlatarak çıkışımızı sürdürmek istiyoruz” dedi.

Teknik heyet ve futbolculara sonuna kadar güvendiklerini dile getiren Saatçi, “Futbolcularımız bu maçta da 3 puanı alabilmek için her şeyi yapacaklar. Kendilerine güveniyoruz. Samsun sınavını da başarılı bir sonuçla kapatırsak hedefimize doğru adım adım ilerleyeceğiz” diye ifade etti.

 

Hakemler belli oldu

Bu arada Şanlıurfaspor-Samsunspor maçında düdük çalacak hakem belli oldu. Karşılaşmayı İstanbul Bölgesi Üst Klasman Hakemlerinden Deniz Ateş Bitnel yönetecek. Bitnel’in yardımcılıklarını da Ahmet Şimşek ve Mehmet Kapluhan yapacak. Maçta 4. hakem olarak da Cihan Ataş görev alacak.

 

Karşılaşmada TRT Spor’da

Öte yandan PTT 1.Lig 9. hafta naklen yayınları belli oldu. Buna göre 8 Kasım Cumartesi günü saat 18.30’da oynanacak Samsunspor-Şanlıurfaspor karşılaşması TRT Spor’da naklen yayınlanacak.

 

 

Güncelleme Tarihi: 06 Kasım 2014, 09:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195