Title of a News Article

Sağlıklı yaşam için pedalladılar

.

Sağlıklı yaşam için pedalladılar
banner206

Urfasiklet-Şanlıurfa Bisiklet Topluluğu ve Şanlıurfa Pedalla Kulübünün ortaklaşa yaptığı 14 Mart Tıp Bayramı münasebetiyle sağlıklı yaşam için pedal çevirdiler.

Abide kavşağında buluşan bisiklet severler sağlıklı bir yaşam için kısa ve yorucu olmayan şehir turu yapan bisiklet severler şehir turunun ardından Şanmed Hastanesine giderek hastane doktorlarını ve sağlık çalışanlarının tıp bayramını kutladılar. Burada açıklama yapan Urfasiklet-Şanlıurfa Bisiklet Topluluğu yönetim üyesi Adnan Gülter, “14 Mart Tıp bayramını kutluyoruz, sağlık çalışanlarına biraz daha önem göstermek için bu etkinliği düzenledik.”

Gülter, “Atamızın sözü olan " beni Türk hekimlerine emanet edin" dediği doktorlarımızın günüydü. Ülkemizde çok iyi yetişmiş, üst düzeyde donanımlı, yeniliklere açık ve ileri teknolojileri uygulayabilen hekimlerimizin sayısı giderek artmaktadır. Onlara her açıdan teşekkürlerimizi iletiyor ve başarılarının devamını diliyoruz. Biz Urfasiklet Toplulugu ve Urfa Pedalla olarak sağlıklı yaşama destek için düzenlediğimiz bu güzel turumuzda eşlik eden tüm spor sever arkadaşlarımıza teşekkür eder sağlıklı hayat dileriz.” Şeklinde konuştu. 


Güncelleme Tarihi: 13 Mart 2016, 19:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195