Title of a News Article

Sahilde idman yapan takım...

özel haber

Sahilde idman yapan takım...
banner206

Süper amatör kümede şampiyonluk için mücadele eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor  devre arasını en iyi şekilde değerlendirirken, kamp için gittiği Alanya'da sahilde idman yapması dikkatleri çekti. 
Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç'in talimatları ile yıllar sonra yeniden kurulan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor  mücadele ettiği grupta  Şampiyonluğun en büyük adayı oldu.
Süper amatör kümede 22 puanla Lider olan BŞBspor lige verilen arayı en iyi şekilde değerlendirmek için bir çok takım gibi Alanya'da kamp yaptı. Kulüp Başkan vekili Reşat Özmen ve Takımın Antrenörleri Aslan Doğan ile Cevat Kümbet futbolcuların katılımıyla gerçekleşen kamp sona erdi. 
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor Başkan vekili Reşat Özmen, Alanya kampının çokk güzel geçtiğini ifade ederk' Bu sezon hedefimiz gruptan çıkmak ve Bölgesel Amatör ligine yükselmektir. bu amaçla çalışan bir ekibimiz var. bau hafta sonu ikinci yarının ilk maçını kendi sahamızda Akçakalespor ile yapacağız.Cumartesi günü saat 14.30'da yenice sahasında karşılaşacağımız Akçakalespor maçına spor severleri bekliyoruz'dedi. 

Öte yandan Şanlıurfa büyükşehir Belediyesporun tercübeli ismi ve kaptanı İsmail Buz ise, lige verilen arayı en iyi şekilde değerlendirdiklerini ,tek hedeflerinin bir üst lig olduğunu söyledi 


Güncelleme Tarihi: 21 Ocak 2015, 14:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195