Title of a News Article

Samsunspor’da Ofoedu sorunu

.

Samsunspor’da Ofoedu sorunu
banner206

Şanlıurfaspor ile birlikte PTT 1. Lig’de mücadele eden Samsunspor’un Futbol Şube Sorumlusu Metin Ateş, Teknik Direktör Ümit Özat’ın kadroda düşünmediğini açıkladığı Ofoedu için, “Antalyaspor ile Ofoedu yaklaşık bir buçuk senedir görüşüyordur” dedi.

Futbol Şube Sorumlusu Metin Ateş, Samsunspor Nuri Asan Tesisleri’nde takımın antrenmanından sonra açıklamalarda bulundu. Takımdan ayrılması gündemde olan Ofoedu ve Samsunspor’un durumu hakkında önemli açıklamalarda bulunan Ateş, Ofoedu’dan sezon sonuna kadar yararlanmak istediklerinin altını çizdi.

 

“ANTALYASPOR İLE OFOEDU, YAKLAŞIK BİR BUÇUK SENEDİR GÖRÜŞÜYORDUR”

Antalyasporlu yetkililerden kimsenin Ofoedu için gelip fiyat sormadığını belirten Samsunspor Futbol Şube Sorumlusu Metin Ateş, “Ofoedu ve Ümit Hoca'nın arasında yaşanan olaylar futbolun içerisindeki olaylar. Ofoedu, çalışmalarına devam ediyor. Bu teknik heyetin vereceği bir karar. Antalyaspor ile Ofoedu yaklaşık bir buçuk senedir görüşüyordur. Onlar istiyordu. Ama bize de kimse bugüne kadar gelip, 'biz Ofoedu’yu istiyoruz. Şu kadar fiyat veriyoruz' demedi. Büyük ihtimalle arkadaşı M’Billa orada oynuyor diye böyle teklifler gelebilir. Eğer resmi bir teklif gelirse başkanımız karar verir. İki taraf için de hayırlı olur. Ofoedu, şu anda bizim yıl sonuna kadar sözleşmeli futbolcumuz. Ondan en iyi şekilde yararlanmak istiyoruz” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 01 Aralık 2015, 16:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195