Title of a News Article

Samsunspor’dan Urfaspor’a gözdağı

.

Samsunspor’dan Urfaspor’a gözdağı
banner206

Şanlıurfaspor’un sahasında karşılaşacağı Samsunspor Sportif Direktörü Coşkun Zeren, alınan 3-5 mağlubiyet ile Samsunspor’un başının yere eğilmeyeceğini ve ligde kalan maçların hepsine kazanmak için çıkacaklarını olduklarını söyledi.

Kırmızı-beyazlı takımın sportif direktörü Coşkun Zeren, Şanlıurfaspor maçı öncesinde Nuri Asan Spor Tesisleri’nde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. İçinde bulundukları sıkıntılı süreci aşacaklarını belirten Zeren, geleceğe dair iddialı açıklamalarda bulundu.

Zor ve sıkıntılı bir sürece girdiklerini belirten Coşkun Zeren, “Takım olarak olağanüstü bir dönem yaşıyoruz. Ama bunun üstesinden gelebilecek kaliteye ve kabiliyete sahibiz. Çocuklara ve yönetime güvenmesem zaten burada olmazdık. Güzel günler yakındır, buna eminim. Gereken yapılacaktır. Bulunduğumuz yer bize yakışmayan bir yer. Bir an önce toparlamaya çalışacağız. Şanlıurfaspor maçı bunlardan bir tanesi. Önümüzde 14 maç var. Bütün maçları kazanmaya talibiz. Herkesin desteğini bekliyoruz” dedi.

 

“ALINAN 3-5 MAĞLUBİYET SAMSUNSPOR’UN BAŞINI YERE EĞMEZ”

Samsunspor’un Türkiye’nin en büyük kulüplerinden biri olduğunu söyleyen Zeren, “Samsunspor’un saha içinde ve saha dışında hata yapma lüksü kalmadı. Ancak alınan sonuçların saha içerisiyle ilgisinin olmadığını düşünüyorum. Biz saha dışında ufak detaylarda sıkıntı yaşadık. Bunlardan büyük sıkıntı çektik. Bu yüzden böyle bir düşüş yaşadık. Geçmiş bitti. Geçmişe bir sünger çekiyoruz. Bizim için dönem artık yeni başlamıştır. İnanıyorum ki her şey Samsunspor için çok güzel olacaktır. Samsunspor’un aldığı 3-5 mağlubiyet Samsunspor’un başını yere eğmez. Samsunspor, Türkiye’nin en özel kulüplerinden bir tanesidir. En güçlü kulüplerinden bir tanesidir. Samsunspor taraftarı Türkiye’nin en özel taraftarıdır. Bundan sonraki süreçte bu takım gerekeni yapacaktır” diye konuştu.

 

ANTRENMANDAN NOTLAR

Samsunspor, hafta sonunda deplasmanda karşılaşacağı Şanlıurfaspor maçı öncesinde hazırlıklarını kulüp tesislerinde sürdürüyor. Kırmızı-beyazlılar saat 13.30 oynayacakları maç ile aynı saatte antrenmanlarını yaparken, bugünkü idman düz koşu ile başladı. Isınma hareketlerinden sonra antrenmanda pas çalışması ile yapıldı. Taktik çalışma ile devam eden antrenman yarı sahada oynanan çift kale maçla sona erdi.

Antrenmanda dün düz koşu yapan Canberk Aydın, bugün takımla çalışmalara devam etti.

Güncelleme Tarihi: 11 Şubat 2016, 15:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195