Title of a News Article

 ŞANLIURFALI JUDOCU TÜRKİYE 3.SÜ OLDU

 ŞANLIURFALI JUDOCU TÜRKİYE 3.SÜ OLDU
banner206
Türkiye Judo Federasyonu’nun 2018 yılı faaliyet programında yer alan Ümitler Türkiye  Şampiyonası 19-21 Ocak tarihleri arasında Mersin Servet Tazegül spor salonunda yapıldı. 

70 ilden 836 sporcunun Milli takım kadrosuna girebilmek için madalya mücadelesi verdiği Şampiyonada Şanlıurfa’yı 55kg’da temsil eden Judo ihtisas Kulübü sporcularından Mahmut Ekinci Türkiye 3.sü olarak bronz madalyanın sahibi oldu. 

Şampiyona sonrasında bir açıklama yapan Şanlıurfa Judo İl Temsilcisi M.Mücahid Delioğlu; “Mersin’de 70 il’den 836 sporcunun katıldığı Şampiyonada ilimize Türkiye 3.lüğü kazandırdığımız için mutluyuz. Şanlıurfa Judo ailesi olarak altyapı çalışmalarımıza ne kadar önem verdiğimizi birkez daha ispatlamış olmanın gururunu yaşıyoruz. Şanlıurfa’lı Judocularımızın başarıları ilk değil, sonda olmayacaktır. Milli takımda Ülkemizi temsil edecek olan sporcumuzu tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Ayrıca Şanlıurfa’lı Judocularımızdan hiçbir zaman desteğini esirgemeyen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Nihat Çiftçi’ye, Haliliye Belediye Başkanımız Sn. Fevzi Demirkol’a, Judo Federasyonu Başkanımız Sn. Sezer Huysuz’a ve Judo Federasyonu Yönetim Kurulu Üyemiz Sn. Ali ihsan Delioğlu’na çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 21 Ocak 2018, 20:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142