Title of a News Article

Şanlıurfaspor 2 transfer birden yaptı!

.

Şanlıurfaspor 2 transfer birden yaptı!
banner206
 Şanlıurfaspor’un Karşıyaka’dan renklerine bağladığı Ahmet Arı ile Adana Demirspor’dan transfer ettiği Şaban Özel, resmi imzayı önümüzdeki günlerde atacak.

ABDÜSELAM YAVUZ
Ankara Kızılcahamam’da yeni sezon kamp çalışmalarını sürdüren Şanlıurfaspor, bir yandan da transfer çalışmalarına devam ediyor. İç transferde birçok futbolcu ile yollarını ayıran Sarı-Yeşilliler, dış transfer çalışmalarında Karşıyaka’dan golcü futbolcu Ahmet Arı ve Adana Demirspor’dan defans oyuncusu Şaban Özel ile el sıkıştı.

Ankara Kızılcahamam’da devam eden kamp çalışmalarına katılan Ahmet Arı ile Şaban Özel’in önümüzdeki günlerde resmi sözleşmeyi imzalaması bekleniyor.

 

Ahmet Arı kimdir?

1989 yılında Batman’da dünyaya gelen Ahmet Arı, futbola 72Batman Spor'da başladı. Profesyonel kariyerine Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’da başlayan Arı, sırasıyla Gaziantepspor, Bursaspor, Samsunspor, Denizlispor ve Karşıyaka formalarını terletti. Geçtiğimiz sezon Karşıyaka formasıyla 27 5 kez rakip fileleri havalandırdı.

 

Şaban Özel kimdir?

1988 Yılında Sakarya’da dünyaya gelen Şaban Özel, futbola Sakaryaspor’un altyapısında başladı. Sakaryaspor’da profesyonelliğe ilk adımını atan defans oyuncusu, daha sonra Sivasspor, Samsunspor ve Adana Demirspor formalarını terletti. Geçtiğimiz sezon Adana Demirspor formasıyla 27 maça çıkan Şaban, gol atma şansı bulamadı. 

Güncelleme Tarihi: 05 Temmuz 2015, 13:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195