Title of a News Article

Şanlıurfaspor AŞ mi oluyor?

 Şanlıurfaspor AŞ mi oluyor?
banner206
Şanlıurfaspor Kulübü'nün Anonim Şirketi olabilmesi için kollar sıvandı. Kulüp Başkanı Fethi Şimşek ve yönetimi tarafından AŞ yapılması planlanan Urfaspor'da, bu adımın atılması durumunda kulübün kendi ayakları üzerinde durması bekleniyor.

PTT 1. Lig'de yeni sezon için güçlü bir kadro kurmayı planlayan ve sezona bomba gibi bir başlangıç yapmak isteyen Şanlıurfaspor Kulübünün AŞ olması için girişimlere başlandı. Bir süre önce yapılan kongrede yeniden başkanlığa seçilen Fethi Şimşek ve yönetimi, yapılan genel kurulda Şanlıurfaspor AŞ ve vakıf kurabilmesi için delegelerden yetki istemişti. Bütün delegelerin desteğini alan Başkan Şimşek ve Yönetiminin ilerleyen süreçte Urfaspor'u AŞ yapabilecekleri belirtiliyor.
Konuyla ilgili Urfastar'a açıklamada bulunan Başkan Şimşek, "Urfaspor'un AŞ olabilmesi için zamana ihtiyaç var. İlerleyen zamanda kulübümüzü AŞ yapabiliriz. Çünkü AŞ olması Urfaspor'a değer kazandıracaktır, bu adım Urfaspor'a çok şey kazandıracaktır. Kulübümüzün AŞ olması halinde daha iyi sponsorlarla anlaşma yapabileceğiz. Ayrıca ileriye dönük planlamalar yapabileceğiz" dedi.

Güncelleme Tarihi: 02 Haziran 2014, 08:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195