Title of a News Article

Şanlıurfaspor'da moraller yerinde...

HABER: OSMAN KAYA

Şanlıurfaspor taraftarı, son haftalarda alınan galibiyetlerle birlikte beklentilerini üst seviyeye çıkardı.

TFF 1. lig ekiplerinden Şanlıurfaspor, ligdeki kötü gidişatına son verdi. Gerek Ziraat Türkiye Kupası mücadalelerinden gerekse de ligde oynana son müsabakalarda alınan galibiyetlerle taraftarının yüzünü güldüren kentin tek profesyonel takımı Şanlıurfaspor'dan beklentiler arttı. 

Altınordu 3, Balıkesir 1, Boluspor 4 ve son olarak kendi sahasında Manisaspor'u yenerek 3 puan alarak deyim yerindeyse kendine gelen Şanlıurfaspor, ligin ikinci yarısına iddialı hazırlacağı görülüyor. Puan tablosunda alt basamaklardan puanlar alarak yükselen Şanlı Takım, puanını 20 yaparak ligin ilk yarısını 11. sırada tamamlandı. 

Edinilen bilgilere göre takıma takviye olarak 3 futbolcu arayışına girildiği, bu transferlerinden devre arasında gerçekleştirerek ilk 6 hedefi daha da güçleneceği gözlemlendi. 

Ziraat Türkiye Kupasında da Gaziantep BŞB. ve Osmanlıspor karşısında galibiyetlerle ayrılan Şanlıurfaspor'da moraller yerinde. Yeni Teknik Direktör Mustafa Kemal Kılıç'ın oyun anlayışı ve futbolcuların göstermiş olduğu hırslı futbol taktiği, sahada meyvelerini verdi. Son maçlarda alınan galibiyetler hem takım adına hem de taraftar adına büyük heyecan ve sevinç yarattı. 

Güncelleme Tarihi: 26 Aralık 2016, 13:56
YORUM EKLE
YORUMLAR
M furkan
M furkan - 7 yıl Önce

Nerdesiniz kemal kılıç aleyhinde olan urfanın spor yazarcıkları sesiniz kesildi bakıyorum

SIRADAKİ HABER

banner195