Title of a News Article

Şanlıurfaspor gelecekten umutlu

Şanlıurfaspor gelecekten umutlu
banner206

 PTT 1. Ligin 5. Haftasında deplasmanda Osmanlıspor ile karşılaşan ve sahadan 0-0 beraberlikle kalan Şanlıurfaspor’da yönetim kurulu sahada verilen mücadeleden memnun kaldı.

Maç sonunda değerlendirmelerde bulunan AS Başkan Nabi Kırmızı, iki haftada alınan 4 puanın iyi puan olduğunu anımsatırken, “Sezon başında Urfasporu kurarken, ben ve arkadaşlarım iyi çalışmalar yaptık. Allaha şükür iyi bir takım olduğumuzu herkes görüyor şuanda. İki haftada 4 puan kötü bir puan değil. Tam tersi çok iyi puan. Tabi biz altı puan da bekliyorduk 2 maçta. Youssef’in, Abdulkadir’in pozisyonları gol olabilse bugün sahadan galibiyet ile dönebilirdik. Maçın geneline baktığımızda önemli gol pozisyonlarını yakalayan takım biziz. Osmanlıspor’da çok iyi takım olmasına rağmen sahanın hakimi bizim takımdı. Biz bu maça çıkarken, galibiyet için çıktık. Bizim düşüncemiz ‘Biz bu maçı alırız, en kötü berabere kalırız’ oldu. Taraftarlarımız sabırla bizi desteklemeye devam etsinler. Sezon sonu gülen taraf biz olalım, hep beraber şampiyonluk yaşayalım. Urfaspor tarihinde ise ilk defa süper lige çıkan takım biz olalım” dedi.

Kırmızı, konuşmasının sonunda ise Tüm İslam aleminin ve Şanlıurfalıların kurban bayramını kutladığını belirtti.

 

Geçgel; ”Biz başarıyı el birliği ile yakalayacağız”

Şanlıurfaspor futbol şube sorumlusu Feridun Geçgel ise deplasmanda lider takıma karşı alınan 1 puanın iyi olduğunu ve sahada mücadele eden tarafın kendileri olduğunu belirterek, “İnşallah bundan sonra başarılı olacağız. Biz takımı kurarken başarı üzerine kurduk. Bizim başarılı olmamamız için hiçbir sebep yok. Yeterki biz birlik olalım, beraberlik içinde olalım. Ben 2 senedir hep söylediğim; birlik ve beraberlikten yana olduğumuzdur. Bugünde gerçekten birlik ve beraberliğimizin semeresini alıyoruz. Bir aile ortamı olduğumuza inanıyoruz. Biz bundan sonra daha başarılı olacağımıza inanıyoruz. Yeter ki bize inansınlar. Bizi eleştirirken bile öz eleştiri olsun, yapıcı eleştiri olsun. Biz başarıyı el birliği ile yakalayacağız. Bizim içeride bir aile birliğimiz var, dışarıda da aile birliğini yakalasak biz başarılı oluruz. Bundan sonra hep destek istiyoruz. Köstek istemiyoruz. Urfaspor gerçekten iyi yerlere gelecek. Biz başarılı olacağız, başarılı olacağız, başarılı olacağız. Ben burdan tüm islam alemininde bayramını kutluyorum” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 07 Ekim 2014, 16:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195