Title of a News Article

Şanlıurfaspor Play-Off ilk maçına çıkıyor...

Şanlıurfaspor Play-Off ilk maçına çıkıyor...
banner206

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig Kırmızı grupta mücadele eden ve Play-Off'a kalarak bir üst lige çıkma hayallerini yitirmeyen Şanlıurfaspor, yarın çeyrek final mücadelesine çıkıyor.

2. Lig Kırmızı grupta maddi zorluklarla boğuşan ve tüm olumsuz koşullara rağmen ligdeki mücadeleden kopmayarak üst lige çıkabilme adına ligi 5. Sırada 56 puanla kalmayı başararak Play-Off'a kalmayı garantileyen sarı yeşilli ekip, çeyrek final ilk maçını Fatih Karagümrük ile oynayacak. Fatih Karagümrük takımı ise ligi 2. Sırada 68 puanla bitirdi.

İLK MAÇ URFA'DA

Play-off mücadelesi verecek olan ve ilk maçı kendi saha ve seyircisi önünde oynayacak olan Şanlıurfaspor, mutlak galibiyeti arayan taraf olacak. İlk maçı kendi sahasında oynayacak olan Urfaspor'un en büyük avantajı taraftarı. Bu zorlu mücadele de taraftarın takıma sahip çıkma adına tribünlerdeki yerini fazlasıyla doldurması gerekiyor. 

İcra memurlarının bu sezon bir kaç defa kulübe giderek mal varlıklarına el koyması, takım oyuncularının bir hayli moralini bozmuştu. Yarın ki zorlu Play-off mücadelesinde de taraftarın desteği takıma moral kaynağı olacak.

MAÇI TÜRKALP YÖNETECEK

Yarın 11 Nisan Stadyumu'nda 20.30'da başlayacak olan Şanlıurfaspor Fatih Karagümrük mücadelesini Özgüç Türkalp yönetecek. Yan hakemler ise Bersan Duran ile Anıl Usla görev yapacak.

İlk maçı kendi sahasında oynayarak galibiyet peşinde koşmak isteyen Şanlıurfaspor, çeyrek final rövanş mücadelesine rahat bir şekilde çıkmak istiyor.

Rövanş maçı ise pazartesi günü oynanacak.

URFASTAR

Güncelleme Tarihi: 08 Mayıs 2019, 12:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195