Title of a News Article

Şanlıurfaspor sıkı çalışıyor

 Şanlıurfaspor sıkı çalışıyor
banner206

Bolu Termal telde kamp çalışmalarına devam eden Şanlıurfaspor hazırlıklara devam ediyor.

günde çift antrenmanla sezona hazırlanan sarı yeşilli ekipte izinli olan Simon Zenke kampa katılarak çalışmalara başladı.

Teknik Direktör Cihat Arslan nezaretinde sabah ve akşam antrenman yapan Şanlıurfaspor, 26 Temmuz'da İstanbul'da Kasımpaşa işe hazırlık maçı yapacak.

1. Etap kamp çalışmalarının sekizinci gününde futbolcular sabah ağırlık akşam ise yarı alanda çift kale maç yaparak antrenmanı sonlandırırken, Maçlarda oynamayan oyuncular yan sahada top kontrolü çalışması yaptı.  Antrenman yer egzersizleriyle sona erdi.

 

Göksu Alhas: "Hedefimiz şampiyonluk"

Antrenman sonrası kampı değerlendiren yeni transferlerden Göksu Alhas, Kampın çok yorucu geçtiğini fakat arkadaşlık ortamının iyi olduğunu belirtirken, "Bu sene hedefimiz mutlak şampiyonlukl, arkadaşlık ortamı çok güzel, burada çok iyi bir ortam var. inşallah sezon sonu amacımıza ulaşırız" dedi.

 

Fevzi Elmas: "Kamp güzel bir ortamda geçiyor"

Şanlıurfaspor'un tecrübeli file bekçisi Fevzi Elmas ise, Kampın çok iyi bir ortamda geçtiğini söyledi.

Fevzi, "Çok iyi bir takımız, yeni arkadaşlar geldi. Onlarla uyum içinde çalışmaya gayret gösteriyoruz. İnşallah ilerleyen günlerde ilerleyen haftalarda bu arkadaşlığımızı daha çok pekiştirip sezona iyi bir şekilde hazırlanmak istiyoruz. İnşallah ta bu böyle devam eder.

Yeni takım olmaya çalışıyoruz. Yeni arkadaşlar gelmeye devam ediyor. Şuana kadar herşey yolunda. Arkadaşlarımız çok efendi ve iyi insanlar. Çalışmalarıda gayet iyi. İnşallah iyi sonuçlar alacağız hep birlikte.

Bolu'dan Şanlıurfa'ya mesaj gönderen Fevzi, "Bizi her zaman desteklemelerini istiyoruz. Urfa halkı, Urfa taraftarı zaten bunu yapıyor. Bu sene yeni takımız yine. İnşallah herkes bize güvenir. İyi maçlar oynayıp hedefimize ulaşmak istiyoruz" diye konuştu. 

Güncelleme Tarihi: 20 Temmuz 2014, 17:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195