Title of a News Article

Şanlıurfaspor tebrik etti...

Şanlıurfaspor tebrik etti...
banner206

Türkiye Futbol Federasyonu 2. lig kırmızı ve beyaz grubun liderleri olan Eyüpspor ile Manisa FK açık ara farkla şampiyonluklarını ilan ettiler.

Misli.com 2. Lig Kırmızı grupta mücadele veren Eyüpspor, en yakın rakibi olan Kırşehir Belediyespor'a 33. haftada oynanan mücadelelerden alınan sonuçlar doğrultusunda 17 puan fark attı. Ligde son 5 haftaya girilirken rakiplerine açık fark atan Eyüpspor, 79 puanla kırmızı grubun şampiyonu oldu.

URFASPOR İLE BERABERE KALDI

2. lig beyaz grupta şampiyonluğunu ilan eden takım ise Manisa Futbol Kulübü oldu. Ligin zirvesindeki yerini koruyan Manisaspor FK, en yakın takipçisi olan Hekimoğlu Trabzonspor'a 15 puan fark attı. Yapılan hesaplamalara göre 78 puanı bulunan Manisa FK beyaz grubun şampiyon olan takımı oldu. Geçtiğimiz hafta Manisaspor'a konuk olan ve ligde kalma mücadelesi veren Şanlıurfaspor, şampiyon olan rakibi 1-1 kalmış ve Manisaspor'dan puan koparmayı başarmıştı.

YETİM TEBRİK ETTİ

Şanlıurfaspor Kulübü'nden yapılan paylaşımda, Kulüp Başkanı Emin Yetim şampiyon olan Eyüpspor ve Manisaspor takımlarını tebrik etti.

Paylaşımda, "Tebrikler Manisa FK ve Eyüpspor Kulüp başkanımız Emin Yetim, //misli.com 2. Lig Beyaz grupta Şampiyon olan Manisa FK ve Kırmızı grupta Şampiyon olan Eyüpspor'u tebrik ederek önümüzdeki sezon TFF 1.Ligde başarılar diledi." denildi.

URFASTAR

2. LİG KIRMIZI VE BEYAZ GRUPTA OLUŞAN PUAN TABLOSU İSE ŞÖYLE;

Güncelleme Tarihi: 12 Nisan 2021, 13:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195