Title of a News Article

Şanlıurfaspor Tesisleri Çöle Döndü

Şanlıurfaspor Ekonomik sorunlarla boğuşan Şanlıurfaspor’da sportif başarısızlığın yanında kulübün GAP Vadisi tesisleri bakımsızlık nedeniyle Afrika’nın güneyinde yer alan Dünya’nın en büyük çölleri arasında yer alan Kalahari çölüne benzedi.

Şanlıurfaspor Tesisleri Çöle Döndü
banner206

Şanlıurfaspor’da iddiaya göre; yaklaşık 2 yıldır personel maaşlarının ödenmemesi, tesisin bakım ve onarım çalışmalarını olumsuz yönde etkileyince tesisteki 2 doğal çim sahadan biri kendi kaderine terk edildi.  Çimlere bakan kimsenin olmaması nedeniyle milyonlarca para harcanan tesis çölleşmeye başladı.
 

Kulüpte yaşanan ekonomik kriz nedeniyle hem futbol takımı hem de tesisler olumsuz etkilendi.  Yöneticiler mali kriz nedeniyle personellere maaş ödememesi nedeniyle tesisler bakımsız kaldı. Tesisi gören vatandaşlar durumu Kalahari Çölüne benzetti.
 
Çekilen fotoğrafı sosyal medya paylaşan Rüzgar Yıldırım adlı bir taraftar, ''Yapımına 10 milyon lira harcanan Şanlıurfaspor GAP Vadisi Tesisleri'nin durumu içler acısı'' dedi.  Tesislerin içler acısı durumuna taraftarlar tepki gösterdi.
 
Şanlıurfaspor’un Kaptanı Fevzi Özkan bir süre önce katıldığı bir televizyon programında, ''Personel 2 yıldır maaş alamıyor. Kendilerinden bir çay istemeye bile yüzümüz yok” ifadelerini kullanmıştı. Özel İdare imkanlarıyla yaklaşık 7 yıl önce yaptırılan tesiste, 2 doğal çim ve 1 sentetik sahanın yanı sıra yönetici ve sporcu blokları ile basketbol ve voleybol sahaları, sauna ve hamam bulunuyor.
 
Şanlıurfa taraftar grupları tarafından paylaşılan fotoğrafa gelen yorumlardan bazıları şöyle;
“İbrahim Ebe: Yav yeter Allah için paylaşmayın cigergah olduk.Bu kadar dil döktünüz istifa etmiyor adam yüzsüz istifa etmiyor...Yada işin içinde başka bişeyler vardır.Belkide istifa etmesini istemeyenler üst akıllar vardır.Belkide amaçları Urfasporu tamamen her yerden silmek...Vali ve vekiller istifa ettirmediği sürece bu adam istifa etmez...
Nesime Demir: Tesislere yazık süper lik tesisleri
Haluk Akdemir: yönetim istifa edin diyorsunuz da yönetim yok ki sahipsiz takım kimsesi yok bu urfasporun tesisde sahipsiz kaldı.
Müslüm Behlül: Yönetim var mı ki..
Mustafa İzci: Bir iskurcuyu oraya versinlerde çimlere yazık
Haluk Akdemir: çöl olmuş

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195