Title of a News Article

Şanlıurfaspor umut veriyor

Lige verilen arada Süper lig ekibi ile karşılaşan Şanlıurfaspor oynadığı futbol ile taraftarına umut vermeye başladı

Şanlıurfaspor umut veriyor
banner206
Süper lig ekiplerinden Gaziantepspor ile deplasmanda hazırlık maçına çıkan sarı yeşillilerin oynadığı futbol spor otoriteleri tarafından olumlu karşılanırken, taraftarlar ise, bu sene sabredilmesi durumunda takımın başarıya ulaşacağına inanıyor.
Gaziantespor'a karşı çok güzel bir futbol sergileyen Cihat Arslan'ın talebeleri 90 dakika boyunca oyunun hakimi olurken, bir golü ofsayt gerekçesi ile sayılmadı. bir şutu ise direkte patladı.
Ev sahibi ekibi hiç bir gol girişiminde bulunamazken, sarı yeşilli ekip ise çok sayıda atak geliştirirken, gol yollarında başarılı olamadı.
Fevzi, Göksu, Veli, Hüseyin, Hakan, Kenan, Gökhan, Abdulkadir Özdemir, Volkan, Serdar ve Zenke ilk 11'i ile maça başlayan sarı yeşilli ekip, deplasmanda karşı karşıya geldiği Gaziantepspor'a zor anlar yaşatmasına rağmen gol bulamadı ve sahadan 0-0 beraberlikle ayrıldı.
İlk dakikalardan itibaren oyuna hakim olan taraf Şanlıurfaspor olurken, 39. dakikada Serdar Özbayraktar'ın attığı muhteşem gol ofsayt gerekçesi ile geçerli sayılmadı. 
Gaziantep ekibinin 90 dakika boyunca Şanlıurfaspor kalesine gelemediği maçta Şanlıurfaspor'dan Şenol Akın'ın 75. dakikada 30 metreden çektiği şut ise direkte patladı.
İlerleyen dakikalarda özellikle Şanlıurfaspor'un geliştirdiği ataklardan sonuç çıkmayınca karşılaşma başladığı gibi bitti.

Öte yandan Şanlıurfaspor'da Kenan Karışık maçın başında rakibi ile girdiği pozisyonda sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalırken, yine ikinci yarıda Göksu sakatlanarak oyunu terk etmek zorunda kaldı.

Karşılaşmayı Şanlıurfaspor İcra kurulu başkanı ve futbol şube sorumlusu Maruf Güneş, yönetim kurulu üyeleri, İsmail Bağıban, Vedat Bucak Aziz Çayırcıoğlu'da izledi.


Güncelleme Tarihi: 07 Eylül 2014, 00:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195