Title of a News Article

Şanlıurfaspor yarın ne yapacak?

Şanlıurfaspor yarın ne yapacak?
banner206

PTT 1. lig ekiplerinden Şanlıurfaspor, yarın Adanaspor'a konuk oluyor.

Şampiyonluk parolasıyla 2014-2015 yılı PTT 1. lige başlayan Şanlıurfaspor, ligdeki inişli çıkışlarına ne zaman son verecek. Zirve yarışından uzaklaşmak istemeyen Sarı-yeşilli ekip, yarın Adanaspor karşısında mutlak galibiyet arayacak. Bugün Adana'ya doğru yola çıkan Şanlıurfaspor takımı, ligdeki kötü gidişatına bir dur demek istiyor, taraftarında tek beklentisi bu yönde ve yarın alınacak bir galibiyet ile üstündeki takımlardan kopmamak olacak.

ligin birinci sırasında bulunan Lider Kayserispor, bugün 2-0 yendiği Orduspor maçı sonrası puanını 37'ye çıkartarak rakipleriyle olan farkını açmaya ve korumaya devam ediyor. 2. sırada yer alan bir diğer takım ise Osmanlıspor FK. Elazığspor deplasmanına konuk olan Osmanlıspor, rakip takım sahasında 3 puanı 3 golle aldı ve puanını 34'de yükseltti.

Maç fazlasıyla Şanlıurfaspor ile puanlarını eşitleyen ve 5. sıraya yükselerek Şanlıurfaspor'u bir sıra geriye iten Albimo Alanyaspor, 17 puanla 16. sırada bulunan Manisaspor'u kendi sahasında 3-2 yenerek puanını 27 yaptı.

Dur demek için mutlak galibiyet

Uzun yıllar sonra bulunduğu ligden bir üst lige, yani PTT 1. lige yükselen Şanlıurfaspor, bu sezon 3 yılını 1. ligde yaşıyor. Şuan var olan yönetim tarafından sezon öncesi, alınan tecrübeler sonrası bu yıl şampiyon olarak süper lige yükselmek istiyoruz ifadeleri, gün geçtikçe taraftarları ve Şanlıurfaspor severleri umutsuzluğa sürüklüyor.

Şanlıurfaspor, yarın karşılaşacağı Adanaspor maçından alacağı galibiyet ile hem ligdeki Şampiyonluk serüvenini, hem de taraftarı sevindireceği gözlemleniyor. 

Güncelleme Tarihi: 31 Ocak 2015, 20:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195