Title of a News Article

Şanlıurfaspor zafere kilitlendi

 Şanlıurfaspor zafere kilitlendi
banner206

Adana Demirspor ile kritik bir maça çıkacak olan Şanlıurfaspor, geri sayıma geçti. Yönetim, teknik heyet, futbolcular ve taraftar tek yürek olurken, tüm planlar 3 puan üzerine yapılıyor.

ABDÜSELAM YAVUZ

PTT 1. Lig’de yakaladığı çıkışı sürdürmek isteyen Şanlıurfaspor, Pazar günü GAP Arena’da ağırlayacağı Adana Demirspor maçına odaklanmış durumda. 18 Puanla 4. Sırada bulunan Sarı-Yeşilli ekip, Adana Demir maçını kazanarak liderlik hesabını sürdürmek istiyor.
  GAP Arena’da bu sezon ikinci maçına çıkacak olan Şanlıurfaspor, taraftarının desteğiyle bu zorlu sınavı da 3 puanla kapatmayı planlıyor.

Eksik futbolcunun bulunmadığı Sarı-Yeşilliler, dünü izinli geçirirken, hazırlıklara bugün kaldığı yerden devam edecek.

 

Güneş: Zor geçecek

Şanlıurfaspor Futbol Şube Sorumlusu Maruf Güneş, yaptığı açıklamada, Adana Demirspor karşılaşmasının zor geçeceğimi belirterek, “Ligimizde kolay maç yok, tüm takımlar birbirini yenilecek güce sahip. Bu hafta Adana Demir’i konuk edeceğiz. Bu maç her iki takım açısından da zorlu geçecek. Çünkü hem Adana Demir hem de biz şampiyonluk için mücadele ediyoruz. Ancak biz her maça olduğu gibi bu maça da 3 puan için çıkacağız. Teknik heyetimiz ile futbolcularımıza güveniyoruz. İnşallah bu maçı da taraftarlarımızın vereceği destekle galibiyet kapatır ve zirve yarışını sürdürürüz” dedi.

 

Güncelleme Tarihi: 21 Kasım 2014, 11:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195