Title of a News Article

Şanlıurfaspor’a 3 yeni transfer…

.

Şanlıurfaspor’a 3 yeni transfer…
banner206

Şanlıurfaspor Şaban Özel, Mehmet Taşçı ve Oğuzhan Türk ile sözleşme imzaladı.

Sarı yeşilli ekibin kamp yaptığı Kartepe kampına katılan futbolcular kendilerini sarı yeşilli renklere bağlayan imzayı attı.

Kulüp Başkanı Emin Yetim’in katıldığı imza töreninde Şanlıurfaspor forması giyen futbolcular’dan Şaban Özel ve Mehmet Taşçı ile 1 yıl, Oğuzhan Türk ile 2 yıllık sözleşme imzalandı.

Şanlıurfaspor ile tekrar anlaştığı için mutlu olduğunu ifade eden Şaban Özel, “Benim için Şanlıurfaspor’un hangi ligde olduğu önemli değil. Şanlıurfa benim memleketim oldu. Burada kendimi huzurlu hissediyorum. Burada olmaktan mutluyum ve gurur duyuyorum” dedi.

Geçtiğimiz sezon Ankaragücü’nde şampiyonluk yaşayan Mehmet Taşçı ise, Şanlıurfaspor forması ile tekrar şampiyonluk yaşamak istiyorum. İnşallah başarılı olurum. Her iki taraf içinde hayırlısı olsun dedi.

Daha önce Türkiye’de Gaziantepspor ve Adanaspor’da forma giymiş olan Oğuzhan Türk’te Şanlıurfaspor’da oynamak benim için ayrı bir gurur olacak. Buraya başarılı olmak için geldim” dedi.

Şanlıurfaspor kulüp başkanı Emin Yetim ise 3 futbolcu ile resmi sözleşme imzaladıklarını belirtirken, “Onlar artık bizim evlatlarımız, kendilerine önümüzdeki sezonda başarılar diliyorum. İnşallah Şanlıurfasporumuz ve futbolcularımız için hayırlı bir sezon olur dedi.

Transfer çalışmalarına devam ettiklerini ifade eden Yetim, anlaştıkları futbolcuları kamuoyu ile paylaşacaklarını söyledi.






Güncelleme Tarihi: 12 Temmuz 2017, 18:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195