Title of a News Article

Şanlıurfaspor'a gözdağı!

.

Şanlıurfaspor'a gözdağı!
banner206

 Sezonun ilk maçında Şanlıurfaspor’a konuk olacak Adanasporlu futbolcular, yeni sezon öncesi Afyon'dan taraftarlara mesaj göndererek iddialı açıklamalarda bulundu

Lig hazırlıklarını Afyon'da sürdüren turuncu beyazlı takımda her şey yolunda gidiyor. Sabah ve akşam iki antrenman yapan takımda şu ana kadar ciddi bir sakatlık yaşanmaması teknik heyeti sevindiriyor. Kampın başından bu yana basın sözcüsü Bülent Uzel, asbaşkan Hamza Akgül ve yöneticilerden Hasan Tümöz her antrenmanda takımı yalnız bırakmıyor.

 

ÇOCUKLAR GİBİ MUTLULAR

Yoğun geçen antrenman programında teknik direktör Eyüp Arın futbolcuların biraz da olsun stres atmaları için eğlenceli oyunlar oynatıyor. Son çalışmada mendil kapmaca oynanan turuncu beyazlı futbolcuların çocuklar gibi eğlendikleri gözlendi. Büyük rekabet içerisinde geçen oyunun sonunda herkesin çok mutlu olduğu gözlerden kaçmadı.

 

UZEL: TARAFTAR GÜCÜMÜZ

Adanaspor Basın Sözcüsü Bülent Uzel, yaptığı açıklamada Başkan Bayram Akgül, yöneticiler, teknik heyet ve futbolcuların en büyük gücünün taraftar olduğunu söyledi. Genç, koşan ve mücadele eden bir takım olduklarını belirten Uzel, "Başkanımız yoğun iş programına rağmen yurt dışında da olsa transfer konusu ile yakından ilgileniyor. Hocamızın raporu doğrultusunda ince eleyip sık dokuyoruz. İnşallah ligin ilk maçına iyi başlayıp devamını getirmek istiyoruz" dedi.

Güncelleme Tarihi: 04 Ağustos 2015, 10:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195