Title of a News Article

Şanlıurfaspor’da hedef direkt Süper Lig

 Şanlıurfaspor’da hedef direkt Süper Lig
banner206

PTT 1. Lig'de 42 puanla 6. sırada yer alan ve zirve yarışını sürdüren Şanlıurfaspor, geride kalan 9 maçını iyi sonuçlarla bitirmeyi ve sezonu ilk ikide tamamlayıp Süper Lig'e çıkmayı hedefliyor. 

UĞUR BUDAK
PTT 1. Lig’de haftayı Manisaspor galibiyeti ile kapatan Şanlıurfaspor, milli maçlar nedeniyle lige verilen bir haftalık aradan dolayı şuanda izinde bulunuyor. Sarı-Yeşilliler, yarın kendi tesislerinde bir araya gelerek, ligin 26. Haftasında oynayacakları Samsunspor maçının hazırlıklarına başlayacak.

Samsunspor maçında da galibiyeti planlayan Sarı-Yeşilliler, sezonu en az hata ile tamamlamayı ve Play-Off'a kalmadan Süper Lig'e çıkmayı hedefliyor.

 

Şimşek: Final niteliğinde 9 maçımız kaldı

Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Fethi Şimşek, ligde final niteliğinde 9 maçları kaldığını söyledi. Son haftalardaki güzel sonuçlardan dolayı Süper Lig umutlarının arttığını vurgulayan Şimşek, “Ligde artık telafisi olmayan haftalara giriyoruz. Bundan sonraki maçlarda 3puan kaybetmemeye dikkat edeceğiz. Alabileceğimiz güzel sonuçlarla ilk 2 sıraya yükselmeyi amaçlıyoruz. Teknik heyetimiz ve futbolcularımıza sonuna kadar güveniyoruz. Samsunspor maçını da galibiyetle kapatıp hem çıkışımızı devam ettirmek hem de galibiyet serimizi sürdürmek istiyoruz” dedi.

 

“Hasreti dindirmek istiyoruz”

Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Fethi Şimşek, bu yıl Şanlıurfaspor’un Süper Lig hasretini dindirmek istediklerini söyledi. Sarı-yeşilli ekibin kurulduğu 1969 yılından bu yana Süper Lig’e yükselemdiğine dikkat çeken Şimşek, “Büyük arzumuz olan Süper Lig’e bu yıl yükselmeyi hedefliyoruz. Önümüzde çok kritik maçlar var, bunları iyi sonuçlarla kapattığımız takdirde belki de ilk ikiden direkt Süper Lig2e çıkmış olacağız. Yalnız bu konuda gerek taraftarlarımızın gerekse de Urfa kamuoyunun bizlere destek vermesini bekliyoruz” şeklinde konuştu.

 

Güncelleme Tarihi: 25 Mart 2015, 09:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195