Title of a News Article

Şanlıurfaspor'da imza şov

.

 Şanlıurfaspor'da imza şov
banner206

Şanlıurfaspor, Bolu'da kamp yaptığı otelde yeni transferlerine imza attırdı.

Sportif Direktör Zafer Tüzün ve Teknik Direktör Engin Korukır'ın hazır bulunduğu törende yeni transferler, Erdi Kasapoğlu, Şaban Özel, Ahmet Arı, Coşkun Kılıç, Mehmet Sıddık İstemi ve Timur Kosovalı kendilerini sarı yeşilli renklere bağlayan imzayı attı.

Daha önce renklerine bağladığı ve antrenmanlara başlayan Adana Demirspor'dan Şaban Özel, Karşıyaka'dan Erdi Kasapoğlu, Mehmet Sıddık İstemi, Ahmet Arı, Bayburt İl Özel İdarespor'dan Coşkun Kulıç, Göztepe'den Timur Kosovalı dün imza atarak resmen Şanlıurfasporlu oldular.

İmza töreninde bir konuşma yapan Sportif direktör Zafer Tüzün, Bu transferlerin Şanlıurfasor'a hayırlı olmasını dilediğini belirtirken, "İnşallah hep birlikte başarılı olup süper lige çıkacağız. Ben imza atan futbolcu kardeşlerime güveniyorum. her iki taraf içinde hayırlı olsun" dedi.

Teknik Direktör Engin Korukır ise, Özellikle istediğimiz ve yeteneğini bildiğimiz oyuncuları transfer ettik. bunların daha önce bir arada oynamaları bizim için büyük bir avantaj, geçtiğimiz sezonda bir arada oynayan oyuncu topluluğumuz var. Komple bir takım olma özelliğini taşıyan bir yapıya bürünerek süper lig yarışına girmek istiyoruz. İnşallah başarılı bir sezon geçirriz diye konuştu.

Futbolculardan Şaban Özel, Şanlıurfaspor'a başarılı olmak için geldiğini ifade ederken, hedefi olan bir takıma geldim. Çok mutluyum. Arkadaşlarım ile başarıya ulaşmak için el birliği ile çalışacağız dedi.

Erdi Kasapoğlu, Genç bir oyunu topluluğunun oluştuğuna dikkat çekerek, "Hepimiz birbirimizi tanıyoruz. yabancılık çekmiyoruz. hedeflediğimiz noktaya ulaşarak. Şanlıurfalıları sevindirmek istiyoruz" şeklinde konuştu.

Öte yandan Şanlıurfaspor'un sözleşmesi devam eden futbolcusu Mustafa Aşan'da sözleşmesinde indirime giderek sarı yeşilli ekip ile yeniden sözleşme imzaladı.

Geçtiğimiz sezonu Karşıyaka'da kiralık olarak geçiren Mustafa Aşan, bu sezon sarı yeşilli formayı giyecek.

Güncelleme Tarihi: 15 Temmuz 2015, 10:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195