Title of a News Article

Şanlıurfaspor’da kongreye doğru

 Şanlıurfaspor’da kongreye doğru
banner206

Şanlıurfaspor'da gözler Cumartesi günü yapılacak olağan kongreye çevrildi. Günler öncesinden adaylığını açıklayan Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı fethi Şimşek’in yeniden başkan seçileceğine kesin gözle bakılıyor.

PTT 1. Lig’de geçtiğimiz sezonu istediğini elde edemeyen Şanlıurfaspor’da kongre heyecanı yaşanıyor. 24 Mayıs Cumartesi günü Şehitlik Çamlık’ta yapılacak seçimlerde, 874 delegenin oy kullanabileceği öğrenildi. Şuana kadar mevcut başkan Fethi Şimşek ile Mehmet Karakeçili kongrede aday olacaklarını açıkladılar. Bir buçuk yıldır başkanlık görevini yürüten Fethi Şimşek’in de bu seçimlerde yeniden başkan seçileceğine kesin gözle bakılıyor.

 

Şimşek’ten delegelere çağrı

Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı fethi Şimşek, Cumartesi günü yapılacak olağan kongreye tüm delegelerin katılım göstermelerini istedi. Cumartesi günü çoğunluğun sağlanacağına inandığını vurgulayan Şimşek, “Seçimin bir hafta ertelenmemesi için tüm delegelerimizin Cumartesi günü kongreye gelmelerini bekliyoruz. Gelip oylarını kullanarak yeni başkanlarını seçsinler. Urfaspor için zaman kaybı olmasın. Kongremizin Şanlıurfa ve Şanlıurfaspor’a hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

 

“Güçlü bir kadro kuracağız”

Geçtiğimiz sezon başarıya ulaşamamanın üzüntüsünü yaşaıdklarını dile getiren Başkan şimşek, “İnşallah kongreden güven tazelemiş bir şekilde çkarak önümüzdeki sezonun planlamasını yapmaya başlayacağız. Öncelikle hocamızı belirleyip ardından iç ve dış transfer çalışmalarımıza resmen start vermiş olacağız. Yeni sezon için güçlü bir kadro kurarak lige yine şampiyonluk parolasıyla başlayacağız” şeklinde konuştu. 

Güncelleme Tarihi: 22 Mayıs 2014, 10:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195