Title of a News Article

Şanlıurfaspor'da parola 3 puan

Şanlıurfaspor'da parola 3 puan
banner206

Şanlıurfaspor, cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Boluspor maçının hazırlıklarını sıkı bir şekilde sürdürüyor. Sarı-yeşilliler, Bolu maçını kazanarak Play-Off şansını son haftaya taşımak istiyor.

PTT 1. Lig’de son iki haftaya girilirken, Play-Off’a kalacak takımlar ile küme düşecek takımlar dört gözle bekleniyor. Ayrıca şampiyon olarak Süper Lig’e çıkan Kayserispor’un ardından Osmanlıspor’un da ikinci olarak direk bir üst lige çıkması bekleniyor.

Bu sezon ligde oynadığı 32 maçın 13’ünden galibiyet, 12’sinden beraberlik ve 7’sinden de mağlubiyetle ayrılarak 51 puanla 6. Sırada yer alan Şanlıurfaspor, son iki haftada oynayacağı Boluspor ile Kayserispor maçlarını kazanarak puanını 57’ye yükseltip Play-Off’a gitmeyi amaçlıyor. Şanlıurfaspor, bu kapsamda cumartesi günü deplasmanda karşılaşacağı Boluspor maçının hazırlıklarını sıkı bir şekilde sürdürüyor. Geçtiğimiz hafta Albimo Alanyaspor ile sahasında 1-1 berabere kalarak Play-Off yolunda büyük avantajı kaçıran Sarı-Yeşilliler, Boluspor maçında galibiyetten başka bir şey düşünmüyor.  Teknik Direktör Osman Özköylü nezaretinde yoğun tempoda çalışmalarını sürdüren Sarı-Yeşillilerde, morallerin yerinde olduğu gözlendi.

 

“Sadece galibiyeti düşünüyoruz”

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, kalan son iki maçtan galibiyetle ayrılmak istediklerini söyledi. Play-Off’a kalabilmek için Boluspor ve Kayserispor maçlarını kazanmaktan başka çarelerinin olmadığını dile getiren Özköylü, “Bu iki karşılaşmaya da 3 puan parolasıyla çıkacağız. Öncelikle Boluspor’u yenip ardından da sahamızda Kayserispor’u devirip Play-Off biletini almak istiyoruz. Ancak bu iki karşılaşmayı kazansak dahi rakiplerimizin alacağı sonuçlar da Play-Off yolunda bizim için büyük önem arz ediyor” dedi. 

Güncelleme Tarihi: 15 Mayıs 2015, 11:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195