Title of a News Article

Şanlıurfaspor'da tehlike sinyalleri

Şanlıurfaspor'da tehlike sinyalleri
banner206

Lige şampiyonluk hedefiyle başlayan Şanlıurfaspor, son iki haftada aldığı kötü sonuçlarla bu hedefinden uzaklaşıyor. Sarı-Yeşillilerin, Lider Kayserispor ile arasındaki puan farkı 9’a yükseldi.

PTT 1. Lig’de haftayı 1-1’lik Adanaspor beraberliği ile kapatan Şanlıurfaspor’da zirveden uzaklaşmanın üzüntüsü yaşanıyor. Sezona Cihat Arslan yönetiminde güçlü bir kadro kurarak şampiyonluk parolasıyla başlayan Şanlıurfaspor, son iki haftada kaybettiği 5 puanla şampiyonluk yolunda taraftarına büyük hayal kırıklığı yaşattı. Önce Kayserispor’a 3-0 yenilen ve son olarak Adanaspor ile deplasmanda 1-1 berabere kalan Sarı-Yeşilliler, 28 puanla 5. Sırada yer aldı. 37 Puanla PTT 1. Lig’in zirvesinde bulunan Kayserispor ile arasındaki puan farkı 9’a yükselen Şanlıurfaspor’un, bundan sonra lider olabilmesinin çok zor olacağı görülüyor.

 

Kritik maça çıkacak

Şanlıurfaspor, bu hafta sonu kendi sahasında kritik bir maça çıkacak. Cuma günü saat 18.30’da GAP Arena Stadyumu’nda 33 Puanla 4. Sırada yer alan Antalyaspor’u konuk edecek olan Sarı-Yeşillilerin, ilk 6’dan da kopmaması için bu karşılaşmadan mutlak galip ayrılması gerekiyor. Antalyaspor maçının da kolay geçmeyeceği tahmin edilirken, Sarı-Yeşillilerin bu maçı seyircisinin desteğiyle 3 puanla kapatabileceğine inanılıyor.

 

“Bu futbolla ilk 6’ya bile giremeyiz”

Şanlıurfaspor taraftarları, takımlarının Adanaspor karşısında oynadığı futbolu beğenmedi. Urfaspor’un Adana karşısında özellikle de ilk yarıda kötü bir futbol ortaya koyduğunu belirterek, “Bu takım bu futbolla değil şampiyon olmak ilk 6’ya bile giremez. Eğer ki şampiyonluk bekleniyorsa bir şeylerin değişmesi gerekiyor. Yoksa şampiyonluk da hayal olur, ilk 6 da hayal olur. Madem ki hedef şampiyonluk öyleyse gerekli önlemler biran önce alınmalıdır aksi takdirde bu yıl da Süper Lig hevesimiz kursağımızda kalmış olur. Bu nedenle öncelikla Antalyaspor maçının kazanılması gerekiyor, aksi takdirde gidişatımız çok kötü olur” dediler. 

Güncelleme Tarihi: 03 Şubat 2015, 10:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195