Title of a News Article

Şanlıurfaspor'da yeni hoca kim olacak?

Şanlıurfaspor'da yeni hoca kim olacak?
banner206

Yeni sezonda şampiyonluğu hedefleyen Şanlıurfaspor’da yeni hoca arayışları tüm hızıyla sürüyor. Urfaspor’un gündeminde bulunan hocalar arasında yer alan Mustafa Reşit Akçay, tercihini Akhisar Belediyespor’dan yana kullandı.

PTT 1. Lig’de önümüzdeki sezona şampiyonluk parolasıyla başlayacak olan Şanlıurfaspor Yönetimi, takımı şampiyonluğa ulaştırabilecek teknik direktör için arayışlarına devam ediyor. Urfaspor Transfer Komitesinin, yaklaşık 10 teknik direktör ile görüşme halinde olduğu öğrenildi. Bunlar arasında yer alan Trabzonspor’un eski hocası Mustafa Reşit Akçay, Süper Lig ekiplerinden Akhisar Belediyespor ile anlaşma sağladı. Bunun üzerine Sarı-Yeşilliler, başka hocalar ile görüşmelere yoğunluk vermeye başladı.

 

Cihat Arslan ayrıldı

Şanlıurfaspor’un görüştüğü diğer bir hoca ise Cihat Arslan. Geçtiğimiz sezon İstanbul Büyükşehir Belediyespor’u şampiyon yaparak Süper Lig’e taşıyan başarılı hoca, İstanbul ile karşılıklı anlaşarak sözleşmesini feshetti. Urfaspor Yönetiminin, Arslan ile masaya oturarak anlaşma yapması bekleniyor.

 

Yeni hoca kongrede açıklanabilir

Bu arada Şanlıurfaspor’da yeni teknik direktörün 24 Mayıs Cumartesi günü (yarın) Şehitlik Çamlık’ta yapılacak olan olağan kongrede açıklanabileceği belirtiliyor. Kongrede yeniden aday olan ve seçimin en büyük favorisi olarak gösterilen mevcut başkan Fethi Şimşek’in, anlaşma sağlayacakları hocanın ismini Cumartesi günü kamuoyuna açıklaması bekleniyor.

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 23 Mayıs 2014, 09:06
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ali akgeyik
Ali akgeyik - 7 yıl Önce

Ben hilvanda ali akgeyik urfaspuruzun sanki golcimiz yok sanki eksimiz var onnumaramiz oskar sanki takima faydasi yok hucum gücümöz yok sankii ilk öce iyi bir hoca sonra iyi bir kadro kurmaliyiz yoksa likde düşeriz saygilarimla ali akgeyik

SIRADAKİ HABER

banner195