Title of a News Article

Şanlıurfaspor'dan müjdeli haber geldi

Şanlıurfaspor'dan müjdeli haber geldi
banner206

 Şanlıurfaspor yönetim kurulu üyesi Kemal Süt, Alanyaspor karşılaşmasında bilet fiyatlarının 2 TL olduğunu söyledi.

Konu ile ilgili açıklama yapan Süt, Pazar günü saat 18:30'da Alanyaspor ile Play-Off yolunda çok önemli bir karşılaşmaya çıkacağız, İnşallah hedeflediğimiz noktada olmak için bu maçı kazanacağız. Tüm Şanlıurfaspor taraftarlarını bu maça bekliyoruz, Şanlıurfaspor yönet,im kurulu olarak GOLD Tribünü hariç tüm tribünler için bilet fiyatlarını 2 TL olarak belirledik. Ben Şanlıurfalıyım diyen herkesin Passolig kartı alarak maça gelmelelerini arz ediyoruz" dedi.

Şanlıurfaspor taraftarlardan sorumlu yönetim kurulu üyesi Kemal Süt, "Bizim için çok önemli olan bu maça tüm taraftarlarımın ilgi göstermesini istiyoruz. Şampiyonluk yolunda sonuca yaklaşmışken, taraftarlarımızın yeterli desteği sağlamamasına anlam veremiyoruz. Destekten yoksun bir şekilde play-off oynamak bizi gerçekten üzüyor. Eger taraftarımız gerçekten şampiyonluğu arzuluyor ise pazar günü 18:30'da GAP Arena stadını doldursunlar.

Passolig sayımız çok az

Süt, Şanlıurfaspor Pasolig sayısının 9300 civarı olduğunu ve sayının çok az olduğunu vurgularken, "Passolig sayımız gerçekten çok alt seviyelerde. Taraftarımızdan beklentimiz, Herkesin Passolig kart alarak maça gelmesidir.

Passolig kartı olmayan Şanlıurfa'lının Şanlıurfaspor'u eleştirme hakkı yoktur. Çünkü demekki kendini taraftar olarak Urfalı olarak görmüyor.  Passolig kartı olan taraftarlarımıza ise her türlü hesabı vermeye hazırız. Şanlıurfaspor logolu passolig kartı almayan hiç kimse kalmasın istiyoruz. Gerçekten takımı eleştirecek birileri varsa Passolig kartını almış ve maçlara gelen taraftarlarımızıdır. Biz onlara her türlü bilgiyide hesabıda vermeye hazırız. Onlar gerçek Urfasporludur. Kart almamış ama hem takımı hemde yönetimi eleştiren kişilerinde böyle bir hakka sahip olduğunu düşünmüyoruz" diye konuştu.

Alanyaspor maçında bilet fiyatlarının 2 TL olduğuna dikkat çeken Süt, "Play-Off yolunda çok önemli olan bu maça tüm taraftarlarımızı bekliyoruz. "Gold tribünü hariç tüm trübünlerde bilet fiyatlarını 2 TL'ye indirdik. Pazar günü Passolig kartını alan tüm Urfalıları maça bekliyoruz. Şölen halinde geçmesini arzu ettiğimiz, maçımızı kazanarak bu yolda önemli bir virajı aşmış olacağız" dedi. 

Güncelleme Tarihi: 06 Mayıs 2015, 18:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195