Title of a News Article

Şanlıurfaspor'dan taraftara jest

Şanlıurfaspor'dan taraftara jest
banner206

 Şanlıurfaspor kulübü Antalyaspor maçı dahil bundan sonra oynanacak maçlarda biletleri 2 TL yaptı

Şanlıurfaspor kulübünden yapılan açıklamaya göre, Cuma günü GAP Arena stadında oynanacak Antalyaspor maçı dahil Şanlıurfaspor'un kendi sahasında oynanacak maç biletleri 2 TL yapılmıştır denildi.

Konu ile ilgili kulübün resmi sitesinde açıklama yapan sarı yeşilli ekip, "PTT 1. Ligin 18. haftası olan Antalyaspor maçı dahil bundan sonra iç sahada oynanan maçların biletleri taraftarımıza 2 TL yapılmıştır. Yalnız PASOLİG sisteminden kaynaklanan ve kendileri tarafından kulübümüzden kesilen 2 TL'yi taraftarlarımızdan talep edeceğiz. Kulübümüzle alakalı olmayan ve her maçta her taraftardan kesinti yapılarak PASSOLİG'e aktarılan 2 TL karşılığında Şanlıurfaspor'un maçlarını izleyebileceksiniz.

2 TL'nin kulübümüzle alakası olmadığını taraftarlarımızın özellikle bilmesini istiyoruz. Burada kulübümüzün kasasına giren tek kuruş para olmayacaktır. Bu 2 TL her 1 taraftardan kesinti yapılan meblağdır. Kulüp olarak maçı bedava yapmak istedik ama 2 TL'nin kulübümüz kasasından ekstradan para çıkmaması için böyle bir yola başvurduk " denildi.

Güncelleme Tarihi: 03 Şubat 2015, 12:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195