Title of a News Article

Şanlıurfaspor'u beğendiğini açıkladı...

.

Şanlıurfaspor'u beğendiğini açıkladı...
banner206
Şanlıurfaspor'un Gaziantepspor ile oynadığı hazırlık maçını izleyen Adanaspor Teknik Direktörü Eyüp Arın, liign ilk haftasında oynayacakları Urfaspor'u beğendiğini söyledi.

Afyon kampının son gününde Najiran karşılaşmasında darbe alan Samican'ın MR'ı çekildi. Başarılı oyuncuda Grade 2 yırtığı tespit edildi. Şanlıurfaspor maçı öncesi büyük bir şanssızlık yaşayan Adanaspor, Samican'ın bu karşılaşmaya yetişmesi için büyük çaba harcıyor. Masör Yılmaz Renksizkaya'nın yoğun uğraş verdiği ve Samican'ın Şanlıurfaspor maçına yetişmesi için çabaladığı açıklandı. Normal şartlarda Samican'ın sahalardan 15 gün uzak kalabileceği ifade edilirken, genç oyuncunun Şanlıurfa maçında sahada olabilmesi için uğraş veriliyor.

Öte yandan, Adanaspor Teknik Direktörü Eyüp Arın bu haftaki rakipleri Şanlıurfaspor'u, Gaziantepspor karşısında izledi.

Cumartesi akşamı Gaziantepspor ile Şanlıurfaspor arasında oynanan hazırlık karşılaşmasını Gaziantep'e giderek canlı izleyen Arın, rakibini beğendiğini söyledi. Şanlıurfaspor'un 3-0 yenilmesine rağmen özellikle ilk yarıda 20-25 dakikalık bölümde etkili olduğunu ve ön bölgede iyi oyunculara sahip olduğunu dile getirdi.

Güncelleme Tarihi: 10 Ağustos 2015, 16:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195