Title of a News Article

Şehitler için koştular…

Şehitler için koştular…
banner206

Şanlıurfa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüyle Türkiye Atletizm federasyonu ortaklaşa 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitleri Anma Koşusu düzenledi.

11 Nisan Stadyumunda gerçekleşen koşuda 15 kız sporcu ve 15 erkek sporcu kıyasıya mücadele etti.

 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitleri Anma ve diriliş ruhunu diri tutmak için düzenlenen koşuda kızlarda Firdevs Aslan 3., Berfin Mece 2., Nidanur Toprak şampiyon olurken erkeklerde ise Süleyman Aslan 3., Mehmet Sümbül 2., Halil Tekin şampiyon oldu.

Gerçekleştirilen koşuya Gençlik ve Spor İl Müdürü Halil Eren, Şube Müdürü Murat Önen, Şanlıurfa Atletizm İl temsilcisi Murat Tokucu, antrenörler, hakemler ve gençler katıldı.

EREN,”GENÇLERİMİZİN GÖZLERİNDE VE RUHUNDA VATAN AŞKI VAR”

Şanlıurfa Gençlik ve Spor İl Müdürü Halil Eren, 15 Temmuz destanına yakışır bir mücadele izlediklerini belirterek tüm sporcuları tebrik etti.

Gelecek neslin ülkesine, vatanına ve milletine duyduğu aşkı bu mücadelede görebildiklerini vurgulayan Müdür Eren, “Sporcularımızın her biri büyük bir mücadele gösterdi. Kıyasıya geçen bu koşu bizleri hem gururlandırdı hem de mutlu etti. Gençlerimizin gözlerinin ve ruhunun vatan aşkıyla dolu olduğunu apaçık görebiliyoruz. Tüm sporcularımızı tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Dereciye giren sporculara kupa ve madalyaları takdim edilirken tüm sporculara ise tişört hediye edildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195