Title of a News Article

Şenol Akın inançlı!

 Şenol Akın inançlı!
banner206

Şanlıurfaspor’un 1 yıl daha anlaşma sağladığı Şenol Akın, yeni sezonda şampiyonluğa ulaşacaklarına inanıyor. Akın, yeni sezonu mutlu kapatmak istediklerini belirtti.

UĞUR BUDAK
Şanlıurfaspor’un geçtiğimiz sezonun devre arasında Torku Konyaspor’dan kadrosuna kattığı ve yeni sezonda da Sarı-Yeşilli formayı giyecek olan 29 Yaşındaki Şenol Akın, yeni sezon hedefini Urfastar’a açıkladı.

Geçtiğimiz sezon Sarı-Yeşilli forma ile 9 maça çıkan ve rakip fileleri de 1 kez havalandıran orta saha oyuncusu Akın, yeni sezonda hedeflerinin şampiyonluk olduğunu söyledi. Geçen yılda hedeflerinin şampiyonluk olduğunu anımsatan Akın, “Ancak nasip olmadı, bu yıl Cihat Hoca ile birlikte şampiyonluk için mücadele edeceğiz” dedi. 

“Şampiyonluğa ulaşacağız”
Şanlıurfa’yı gerek şehir olarak gerekse de taraftar potansiyeli olarak güzel bulduğunu belirten Akın, “Ancak geçtiğimiz yıl hedeften kopunca taraftarlarda bir ayrılık oldu. Ama bu yıl ben inanıyorum kurulacak güçlü bir kadro ile şampiyonluğa ulaşacağız. Şuanda Süper Lig’den düşen takımlar da çok güçlüler, diğer takımlarda iyi transferler yaptılar fakat biz de yeni sezonda arkadaşlarımız ile birlikte iyi bir tablo ortaya koyup sezonu mutlu kapatan taraf olmayı arzuluyoruz” diye ifade etti. 

Taraftardan destek istedi
Taraftarlara da mesaj gönderen Şenol Akın, yeni sezonda kendilerini yalnız bırakmamalarını isteyerek, “Başarıya giden yolda taraftarımızın büyük desteğine ihtiyacımız var” dedi.
Akın, taraftarların iki sezondur şampiyonluk beklediğine de vurgu yaparak, “İyi kadrolar kuruldu ama bazı sıkıntılardan dolayı hedeflenen başarı gelmedi. Önümüzdeki yıl taraftarlarımızın vereceği destekle hep birlikte başarıya ulaşacağımıza inanıyorum” şeklinde konuştu.
Bu arada Kocaeli Gebzeli olan ve 2002 yılında İzmitspor ile profesyonelliğe geçiş yapan Şenol Akın, Urfaspor’un yanı sıra bugüne kadar Körfezspor, Kardemir Karabükspor ve Konya Torkuspor formalarını da terletti. 

Güncelleme Tarihi: 19 Haziran 2014, 10:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195