Title of a News Article

Sercan Özçelik bakın kiminle anlaştı?

.

Sercan Özçelik bakın kiminle anlaştı?
banner206

Spor Toto 3.Lig 3.Grup ekiplerinden Aydınspor 1923’te, transfer çalışmaları kapsamında yeni yönetim işe koyuldu. Siyah-beyazlı ekip, Şanlıurfaspor’un eski oyuncularından stoper Sercan Özçelik ile prensipte anlaştı.

Siyah-beyazlı ekibin, Amedspor’dan da yakından tanınan ve geçen sezon 3.Lig ekibi Düzcespor’da forma giyen tecrübeli stoper Sercan Özçelik ile görüşme yaptığı ve tek sıkıntının ise transfer yasağı olduğu öğrenildi. 35 yaşındaki tecrübeli futbolcu, daha önce Amedspor forması ile Aydınspor 1923 karşısına çıkmış ve Menderes’teki gösterdiği performans ile dikkatleri üzerine çekmişti.

Düzce doğumlu 35 yaşındaki tecrübeli stoper Sercan Özçelik daha önce Boluspor, Uşakspor, Alanyaspor, Şanlıurfaspor, Kocaeli Birlikspor, Amed Sportif ve son olarak geçen sezon memleketinin takımı olan Düzcespor’da forma giydi. Yılların tecrübesi olan Özçelik, 1.Lig’de 34 maç, 2.Lig’de  264 maç, 3.Lig’de 139 maç ve Türkiye Kupası’nda 35 maça çıktı ve toplamda 8 gol kaydederken bu gollerin tümünü 2.Lig’de kaydetti.

 

2013’TE YILIN STOPERİ SEÇİLDİ

1.Lig’de Şanlıurfaspor’da forma giydiği dönemde savaşçı ve mücadele hırsıyla dikkatleri üzerine çeken tecrübeli futbolcu Marka Futbol’un düzenlemiş olduğu yılın en iyileri ödüllerinde savuna oyuncusu Sercan Özçelik, PTT 1.Lig’de yılın en iyi savunma oyuncusu seçilmişti.

Güncelleme Tarihi: 08 Ağustos 2017, 09:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142