Title of a News Article

Sercan’ın çöküşü

 Sercan’ın çöküşü
banner206

Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, geçtiğimiz sezonun ilk yarısında Urfaspor’da ve ikinci yarısında da Bursa’ya giden Sercan Yıldırım’ı kadroda düşünmediğini söyledi.

Gerek özel yaşantısına gerekse idmanlardaki gerekli özveriyi göstermediği için Fatih Terim tarafından Galatasaray’dan gönderilen Sercan Yıldırım’a  bir şokta Bursaspor’un yeni teknik patronu Şenol Güneş’ten geldi. Tecrübeli teknik adam dün Özlüce Tesisleri’nde gerçekleştirdiği basın toplantısında Sercan Yıldırım’ı kadroda düşünmediği açıkladı. Güneş, Sercan Yıldırım için bir zamanlar ligin Volkan ve Ozan’la birlikte fırtına üçlüsüydü. Sonra bu fırtına dindi. Sıkıntılar yaşandı. Volkan ve Ozan’la yola devam edeceğiz. Sercan’ı kadroda düşünmüyorum” diye açıklamalarda bulundu.

Dikiş tutturamadı
Fatih Terim’in Galatasaray’ı çalıştırdığı dönemde ünlü hocanın gözünden düştükten sonra ilk olarak Sivaspor’a kiralık giden genç oyuncu, burada dikiş tutturamayınca Şanlıurfaspor’da da kısa süre macera yaşadıktan sonra 2013-14 sezonun devre arasında Bursaspor’a kiralanmış, ancak Yeşil Beyazlı kulüpte de bekleneni verememişti.

Güncelleme Tarihi: 01 Temmuz 2014, 15:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142