Title of a News Article

Serdar Özbayraktar boşta kaldı

.

Serdar Özbayraktar boşta kaldı
banner206

Urfaspor’un eski oyuncularından Serdar Özbayraktar, Vartaş Elazığspor’la yollarını ayırdı.

Vartaş Elazığspor Kulüp Başkanı Selçuk Cengiz Öztürk, takımdan 9 futbolcu ile yolların ayrıldığını şu ana kadar da 2 yeni ismin transfer edildiğini söyledi.

Antalya'nın Belek İlçesi'nde kampta bulunan PTT 1. Lig'in lideri Vartaş Elazığspor'da 9 futbolcu ile yollar ayrıldı. İlk yarının son maçından sonra ayrılan Teknik Direktör İbrahim Üzülmez'in yerine hafta içerisinde Kemal Özdeş'la anlaşan yönetim, Boluspor'dan stoper Ramazan Sal ve Kayseri Erciyesspor'dan kaleci Zülküf Özer'i kadrosuna dahil etti.

Kadroda bulunan futbolculardan 9'u ile yolların ayrıldığını belirten Vartaş Elazığspor Kulüp Başkanı Selçuk Cengiz Öztürk, bu futbolcuların Serdar Kulbilge, Mücahit Atalay, Serdar Özbayraktar, Murat Kayalı, Murat Akyüz, Mehmet Cansın Çiçek, Kenan Şahin, Mesut Saray ve Muhammed Ali Doğan olduğunu söyledi.

Takımdan ayrılan futbolcuların bundan sonraki yaşamlarında başarılar dileyen Başkan Öztürk, 2 ismi transfer ettiklerini söyledi. Yeni transferlerin kampa katıldığını dile getiren Öztürk, bunların Boluspor'dan stoper Ramazan Sal ve Kayseri Erciyesspor'dan daha önce Elazığspor'da görev almış kaleci Zülküf Özer olduğunu ve 1,5 yıllığına anlaştıklarını açıkladı.

Güncelleme Tarihi: 07 Ocak 2016, 17:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195